Automation 2017 tegelijkertijd met vakbeurzen Empack en Logistics & Distribution

Vakbeurzen Automation 2017, Empack 2017 en Logistics & Distribution 2017

Op 5 en 6 april zal naast vakbeurs Automation 2017 voor het eerst in Nederland de combinatie met Empack 2017 en de nieuwe vakbeurs Logistics & Distribution 2017 plaatsvinden. Samen maken deze vakbeurzen de Brabanthallen het ontmoetingsmoment waar verpakken, verpakkingsprinten, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak samenkomen.

Automation in packaging & logistics als verbindende factor Automation is de verbindende factor tussen het verpakkingsproces en de interne logistiek en distributie. Deze vakbeurs is zodanig opgesteld dat het de drie beurzen letterlijk met elkaar verbindt. Figuurlijk is het de verbindende factor omdat men op vakbeurs Automation 2017 bedrijven treft die zich richten op

  • . de levering van apparatuur,
  • diensten en
  • onderdelen rondom automatisering van het verpakkingsproces, de logistiek en de distributie.

Een kijkje in de toekomst van verpakken en logistiek

De combinatie van Empack en Logistics & Distribution heeft al in meerdere Europese landen bewezen een zeer succesvolle te zijn. De ontwikkelingen in de logistieke en verpakkingssectoren gaan razendsnel en versterken elkaar. De voorkeur van de consument moet worden gewonnen met de verpakking. Daarnaast moet aan de individuele wensen voor levering en ontvangst worden voldaan. Dit alles dient te snel te gebeuren tegen zo laag mogelijk (maatschappelijke) kosten om de concurrentie voor te zijn.

De laatste innovaties en mogelijkheden in en kennis over duurzame materialen, efficiëntiere verpakkingsmachines, smart warehousing, material handling, e-logistics, city logistics, express delivery, reverse logistics en IT solutions helpen de engineers en de verpakkings- en logistieke professional om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan. Zij vinden 400+ exposanten en nieuwe inzichten in het hoogstaande sprekersprogramma op 5 en 6 april 2017 in de Brabanthallen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden