Automation University Special 2015 komt naar Eindhoven

Automation University Special 2015 in het Evoluon

Rockwell Automation organiseert op 15 en 16 april 2015 de Automation University Special 2015 in het Evoluon in Eindhoven. Het evenement is speciaal ontwikkeld voor managers uit de industrie, verantwoordelijk voor engineering, onderhoud, IT of inkoop.

Technisch specialisten en business consultants

Het biedt de gelegenheid om met collega’s, technisch specialisten en business consultants van gedachten te wisselen over de huidige en komende uitdagingen in de markt. De visie van Rockwell Automation op The Connected Enterprise komt daarbij ruimschoots aan bod. Het evenement vindt plaats in een ontspannen, vriendelijke en niet commerciële omgeving.

De Automation University Special wordt op twee dagen gehouden en biedt verschillende hands-on opstellingen, live demo’s, seminars en industriesessies. Het brengt oplossingen en specialisten samen. Aan het evenement werken ook veel technologiepartners van Rockwell Automation mee. Tevens is er een grote beursvloer ingericht waar bezoekers de producten en technologieën in actie kunnen zien.

Informatie op maat

Rockwell Automation past de onderwerpen en inhoud van het evenement continu aan op basis van doorlopende evaluaties van het programma en specifieke regionale behoeften. Zo sluit de informatie, technologie en advies tijdens het evenement goed aan bij de lokale en huidige uitdagingen waar de bezoekers mee te maken hebben.

Zij kunnen hun eigen programma samenstellen door een keuze te maken uit de vele parallelsessies die gehouden worden en de grote variëteit aan activiteiten tijdens de dag. Zo hoeft niemand belangrijke sessies te missen of presentaties aan te horen die geen betrekking hebben op hun werk of uitdagingen.

De Automation University wordt al vijf jaar op rij enthousiast ontvangen door bezoekers vanwege de goede aansluiting van de informatie die gegeven wordt op de specifieke behoeften aan kennis en ervaringen. Deelnemers aan eerdere edities geven in hun feedback aan dat ze nieuwe ideeën en inzichten hebben verkregen.

Dit gratis evenement trekt gemiddeld 250 deelnemers per dag. Om verzekerd te zijn van een plek, raden we geïnteresseerden aan zich zo snel mogelijk te registreren voor een van de twee dagen.

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden