Bedrijfsvoering en financiering centraal op lunchbijeenkomst Koninklijke Metaalunie

Lunchen met Koninklijke Metaalunie

Tijdens TIV-Hardenberg houdt Koninklijke Metaalunie op 2 september een lunchbijeenkomst, waarbij de vraag centraal staat hoe je kunt inspelen op de toekomst. Specialisten op het gebied van bedrijfsvoering en financiering vertellen woensdag 2 september vanaf 11.00 uur alles over de noodzaak van verandering, creativiteit en professionalisering.

Joost Kunst (bedrijfsadviseur Management Centrum Nederland) en Foort Jan Wisse (bedrijfseconomisch adviseur Koninklijke Metaalunie) leggen in hun presentaties uit waar het bij moderne bedrijfsvoering om draait. Veel bedrijven doen de dingen zoals ze die al jaren doen. Om echter concurrerend te blijven, financiering aan te trekken en om op lange termijn het bedrijf over te kunnen dragen, is het belangrijk om steeds te veranderen, creatief te blijven en te professionaliseren.

Soepele bedrijfsprocessen

Want als bedrijfsprocessen soepel lopen en gemotiveerde personeel en middelen goed worden ingezet, dan leidt dit ongetwijfeld tot: tevreden klanten, beheersing van kosten, het makkelijker aantrekken van personeel, gemotiveerd personeel, een betere kwaliteit en een hoger resultaat.

Financiering samen met de juiste investeerder Han Leemhuis (investment manager van de Overijsselse participatiemaatschappij Wadinko) is ervan overtuigd dat management, dat gericht is op continue verbetering en professionalisering, een bron is van interne financiering. Daarnaast wordt de beschikbare financiering efficiënter ingezet en is de verbetering van de cashflow goed voor aandeelhouders, externe financiers én van belang bij mogelijke verkoop. Ook het aantrekken van nieuwe financiering is gekoppeld aan continue aandacht voor professionalisering. Als ondernemer moet je aan je (toekomstige) financiers laten zien dat je ‘aan de bal bent’. Wadinko is een bijzondere speler op de financieringsmarkt en zij gelooft sterk in de relatie tussen investeerder en bedrijf.

Beursvloer op

De zaal gaat om 11.00 uur open en de bijeenkomst duurt van 11.30 tot 12.30. Na de bijeenkomst is er een volledig verzorgde lunch in de Scheepsbar, waar deelnemers nog eens rustig na kunnen praten met de sprekers en andere aanwezigen. Na afloop van de lunchbijeenkomst zijn bezoekers van harte welkom op de beursvloer van TIV.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden