Bio-beurs met BioMechaTech (mechanisatie en techniek) succes

Bio-beurs met BioMechaTech goed voor 9.500 bezoekers

De Bio-beurs in Zwolle heeft vorge week woensdag en donderdag in totaal rond de 9.500 bezoekers en deelnemers getrokken.

Het zwaartepunt van het aantal bezoekers lag op de eerste dag. Ondanks de storm op dag twee trok de beurs net zoveel bezoekers als vorig jaar. Veel mensen hebben de beurs benut om relaties te onderhouden met klanten en leveranciers, er zijn nieuwe contacten gelegd en er zijn veel nieuwe producten gepresenteerd en geproefd. Deze vinden dit jaar hun weg richting de klant.

Nieuwe onderdelen dit jaar waren Pureness, waarbij het accent ligt op beauty, wellness en health, en de BioMechaTech, met mechanisatie en techniek. In het workshopprogramma van de Bio-beurs was specifiek aandacht voor onderwerpen gerelateerd aan Pureness en de BioMechaTech.

Lifestyleproducten

Met Pureness haakte de Bio-beurs in op de snelgroeiende vraag en nieuwste ontwikkelingen in de markt van gezonde en natuurlijke lifestyleproducten van hoge kwaliteit. De BioMechaTech exposeerde innovatieve machines en mechanisatietechnieken die de biologische landbouw versterken.

Projectleider Bio-beurs Paulien Veerman: ‘Dit jaar is de beurs doorgegroeid. Niet alleen in het aantal standhouders, maar ook in het aanbod van producten en diensten. De beurs is als ketenbeurs verder verstevigd. Met de uitbreiding van Biomechatech en Pureness gaat het van mobiele kippenstal tot lippenstift. Een bijzondere combinatie. En dat alles voorzien van een koninklijk tintje.’

Koningin Máxima

De beurs werd geopend door Koningin Máxima. Samen met elf basisschoolkinderen plakte zij de sterren van het Europees biologisch keurmerk op het logo. Ook minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten was aanwezig en deelde haar visie op biologische landbouw. De beurs vindt In 2019 plaats op 23 en 24 januari in de IJsselhallen in Zwolle.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden