Building G100

Building G100, Sertum & CREME Nederland slaan handen ineen op 3 oktober in de Woonindustrie in Nieuwegein

Op donderdag 3 oktober 2019 staat er veel te gebeuren in de Woonindustrie Nieuwegein. Hier vinden onder één dak drie events plaats over gebouwautomatisering, vastgoed, onderhoud en beheer.

  1. Building G100 Event

Dit is de tweejaarlijkse vakbeurs voor gebouwautomatisering en -managementsystemen voor eindgebruikers. Onderstaande partners presenteren zich op 3 oktober en laten alle nieuwe ontwikkelingen zien op het gebied van Smart & Adaptive Buildings, Duurzaamheid en GBS as a Service.

Concept

Building G100 Event vindt plaats in een groot winkelcentrum in Nieuwegein. Op de centrale plaza tonen partners hun innovaties op het gebied van gebouwautomatisering. Bezoekers kunnen hier hun vragen stellen aan specialisten en de catering is gratis.

De winkels die om de plaza heen liggen zijn ingericht als “huiskamers”. Hier verzorgen partners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen. Hiermee stimuleren we de interactie tussen de bezoeker en de partner. In totaal vinden er dus meer dan 100 lezingen plaats en kan de bezoeker zelf zijn/haar programma samenstellen.

Programma

Het thema van dit jaar is “Smart Buildings | Adaptive Buildings | Duurzaamheid | GBS as a service”. Rondom dit thema is weer een interessant programma samengesteld. Een onafhankelijke eventcommissie houdt toezicht op de kwaliteit en relevantie van de lezingen. De commissie bestaat uit de volgende personen:

  1. Symposium van Sertum

Sertum is een instituut dat registers houdt van gekwalificeerde deskundigen op het gebied van vastgoedonderhoud en -beheer. Zij vieren op 3 oktober hun 15-jarig bestaan met het symposium “Professioneel opdrachtgeverschap in vastgoedonderhoud”. In de ochtend is van 09.30 tot 12.15 uur een geweldig programma samengesteld.

Meer informatie

  1. Impact van Blockchain op vastgoed

CREME Nederland is een onafhankelijk eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. Op 3 oktober organiseren zij een bijeenkomst over de impact van Blockchain op vastgoed.

  • Benieuwd hoe blockchain een revolutie in de vastgoedmarkt teweeg brengt?
  • Wil jij als vastgoed professional weten over hoe blockchain van toepassing is voor jouw vastgoed?
  • Wil je weten hoe je via blockchain je onderhoud digitaal kan gaan doen?
  • Wil jij weten wat de laatste uitkomsten zijn van het onderzoek uitgevoerd door dé blockchain organisatie van de wereld; FIBREE?

Bekijk het programma

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden