Zit jouw bedrijf in de Champions League van de maakindustrie?

Talent Hunts in de maakindustrie

Op 1 november organiseert NEVAT, een FME-branchevereniging voor top toeleveranciers in de maakindustrie, Talent Hunts. Een evenement waar innovators, ondernemers en studenten hun nieuwste technologieën en innovaties in de maakindustrie kunnen pitchen voor een toonaangevend publiek. De beste pitches maken kans om op 9 december tijdens het kerstevent Celebrate Exponentiality van NEVAT in Huis ter Duin het podium te delen met toonaangevende sprekers zoals Yuri van Geest en Paul Smit.

Champions League van de maakindustrie

NEVAT ziet een enorme versnelling in product- en procesontwikkelingen en marktadoptie van technologische innovatie. “Onze leden realiseren zich steeds meer dat zij móeten innoveren om voorop te blijven lopen”, aldus Kees de Schipper, directeur van NEVAT. “Wekelijks zien wij de mooiste innovaties met een exponentieel groeipotentieel. Met recht kunnen wij zeggen dat Nederland opereert in de Champions League van de maakindustrie. En dat willen wij vieren tijdens ons kerstevent Celebrate Exponentiality op 9 december.”
Meest potentierijke innovaties worden gehunt

NEVAT roept innovators, ondernemers en studenten in de maakindustrie op, die een potentierijke innovatie ontwikkeld hebben om zich op http://www.talenthunts.nl aan te melden. Volgens de bewezen TEDx filosofie worden zij getraind en voorbereid om een optimale pitch van hun innovatie te ontwikkelen. Tijdens het evenement op 1 november strijden de deelnemers tegen elkaar tijdens Talent Hunts. Publiek en een professionele jury selecteren samen de beste pitches. De twee winnaars mogen hun innovatie op 9 december presenteren tijdens Celebrate Exponentiality, echter ligt de nadruk die dag vooral op hoe de ideeën verder ontwikkeld kunnen worden en welke samenwerkingspartners willen helpen. Juist dat is de kern van innovatiesucces zoals NEVAT het ziet. Immers de slagingskans van een innovatie wordt voor 25% bepaald door de technologische-en voor 75% door de sociale innovatie. Sprekers kunnen zich voor de Talent Hunts aanmelden tot 18 oktober.

Over Celebrate Exponentiality

NEVAT organiseert dit jaar voor het eerst een kerstevent voor haar leden en haar relaties. Dit jaar heeft het kerstevent het thema Celebrate Exponentiality. Tijdens dit kerstevent op Huis ter Duin in Noordwijk presenteren topsprekers waaronder Yuri van Geest en Paul Smit hun visie op de exponentiële tijden van vandaag en morgen. Met dit kerstevent wil NEVAT de innovatieve groeikracht van de Nederlandse maakindustrie in het zonnetje zetten. Meer informatie vind je op de website.

Over NEVAT

NEVAT is een branchevereniging waarbij zo’n 200 toptoeleveranciers zijn aangesloten. De vereniging bruist van de activiteiten, die telkens met drie hoofdthema’s hebben te maken. Professionalisering, kennisdeling en technologieontwikkeling. NEVAT ondersteunt haar leden in hun bedrijfsvoering met business coaching, stelt haar netwerk open door verbindingen te leggen met ketenpartijen en stimuleert de onderlinge samenwerking en kennisdeling.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden