Cobot en robot oplossingen op de Yaskawa stand tijdens de TechniShow

Samen met partners BMO Automation en RoboFlex toont Yaskawa de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van flexibele productie automatisering met behulp van cobots en robots.

Onlangs werd de nieuwste cobot van de Yaskawa HC-familie gepresenteerd: de HC30PL met maar liefst 30 kg payload. Deze krachtpatser heeft bovendien een reikwijdte van 1.700 mm en heeft als uniek voordeel dat het een hybride cobot is en dus ook als industriële robot gebruikt kan worden, waarbij hij snelheden haalt tot 2 m/s. De HC30PL cobot heeft IP67 beschermklasse en kan worden ingezet in food toepassingen. Verder is de HC30PL voorzien van de YRC robotbesturing zoals alle andere cobots en robots uit het gamma van Yaskawa, wat meer dan 100 verschillende modellen telt. U kunt op de stand een live demonstratie zien van deze nieuwe HC30PL cobot.

In hal 8 op stand B040 wordt er tevens een HC10DTP lascobot opstelling gedemonstreerd en kunt u ook een AR1440 lasrobot in actie zien. De 6-assige precisierobots uit de AR-serie van Yaskawa zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van booglassen. Ze behoren tot de snelste lasrobots op de markt. De multifunctionele GP50 robot zal ook werkend te zien zijn, deze robot met 50 kg payload is een zeer veelzijdige industriële robot die perfect is voor een breed scala aan toepassingen.

Partner BMO zal de nieuwe Iridium Hybrid automatiseringsoplossing voor CNC machines demonstreren, genomineerd voor de Technishow Innovation Award 2022. Ook de veelzijdige Platinum 50 cel zal werkend te zien zijn op de gemeenschappelijke stand.

Kortom genoeg redenen voor een bezoek aan de stand van Yaskawa, u kunt zich gratis aanmelden via de registratielink!

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden