Demoweek 2019

Demoweek 2019 met precisiebewerking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek

Demoweek 2019: ervaar van 19 tot en met 22 maart de verbindende kracht achter acht innovatieve bedrijven in de omgeving van Ede en Veenendaal. Binnen een straal van drie kilometer openen deze bedrijven hun deuren om u te voorzien van live demonstraties, advies en innovaties.

De Demoweek 2019 biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties op het gebied van automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek te aanschouwen. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden.

‘Verbinden’ als thema

De DEMOWEEK 2019 staat in het teken van ‘verbinden’. Technische bedrijven werken immers constant samen aan de nieuwste ontwikkelingen. Kennis wordt hierbij gebundeld en gedeeld. Dit noemen wij ‘smart manufacturing’. Kortom, techniek verbindt. Een groot voordeel voor de bezoekers van de DEMOWEEK is dat de acht deelnemende bedrijven zich op een korte afstand van elkaar bevinden. Zo kunnen de bezoekers zich in één dag laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie.

Maak kennis met acht innovatieve bedrijven

Bemet
Wilt u weten of uw bedrijfsproces optimaal functioneert? Bezoek Bemet dan tijdens de DEMOWEEK en zet samen met Bemet de volgende stap om uw bedrijfsproces naar een nog hoger level te brengen. Bemet International levert slimme bedrijfssoftware voor maakbedrijven zoals ERP, kwaliteits- en gereedschapsbeheer en CAD/CAM.

Bendertechniek
Bendertechniek informeert u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de verspanende metaalbewerkingsmachines en 3D industriële printtechnieken. Ze demonstreren hoe u met deze nieuwste technieken efficiënter en meer bedrijfszeker kunt produceren.

Cellro
Tijdens de DEMOWEEK geeft Cellro u graag advies in één van de workshops en in het democentrum. Samen met een rondleiding in de fabriek biedt Cellro haar bezoekers een kijkje in de keuken en nieuwe inzichten in hun eigen dagelijkse business.

DMG Mori
Breng een bezoekje aan de showroom in Veenendaal tijdens de Demoweek 2019. Hier staan diverse van onze topproducten opgesteld ter demonstratie door onze specialisten. Uiteraard kunt u zich hier ook deskundig laten adviseren. Onze adviseurs bekijken samen met u welke oplossingen bijdragen om uw productieproces sneller, nauwkeuriger en flexibeler te maken!

Dormer Pramet
Tijdens de DEMOWEEK kunt u kennismaken met enkele nieuwe producten uit het assortiment van Dormer Pramet. De focus zal daarbij liggen op de high-performance volhardmetaal boren, materiaal specifieke tappen, economische frezen voor hoge voeding en frezen voor hogere productiviteit bij 5-assig frezen in o.a. matrijs en vormenbouw.

Dymato
De tijd staat niet stil. Tijdens de Demoweek informeren wij u graag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van draaien, frezen en eroderen. Daarnaast laten wij u verschillende automitseringsoplossingen zien met onze nieuwe Hanwha HCR cotots. De makkelijke programmering en flexibele inzetbaarheid zorgen direct voor een verhoging van de productiecapaciteit.

HEIDENHAIN
Tijdens de DEMOWEEK opent HEIDENHAIN letterlijk de deuren van het nieuwe Application Center, waar demonstraties en workshops worden gehouden. Hier kunnen bezoekers terecht met al hun programmeer- en applicatiekwesties. Bezoekers kunnen bij HEIDENHAIN onder meer de opties van Dynamic Efficiency, Dynamic Precision en Connected Machining ervaren op de Hedelius Acura 65 freesmachine. Ook introduceert HEIDENHAIN de TNC Club. Met het TNC Club lidmaatschap haalt de gebruiker van HEIDENHAIN-besturingen het maximale uit zijn machine en besturing.

Mitutoyo
Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur zijn we wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische expertise. De toekomst van precisiemetingen ligt in innovatieve softwareoplossingen die het volledige potentieel van meetapparatuur naar voren halen. Het Internet of Things (IoT) verbindt verschillende machines met het netwerk, waardoor productieprocessen in realtime kunnen worden gemonitord.

Locaties en openingstijden
De DEMOWEEK vindt van 19 t/m 22 maart plaats in Ede en Veenendaal. Op onze website www.demoweek.nl vindt u een plattegrond waarop u makkelijk kunt zien waar alle bedrijven te vinden zijn. Tijdens het event zijn alle bedrijven geopend op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 – 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 17.00 uur. Bekijk op onze website het schema om niets te missen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden