Bezoek het Slimmer Leven Huis tijdens de Dutch Technology Week 2016

Dutch Technology Week 2016

Dutch Technology Week 2016 – Of je nu ondernemer, patiënt, mantelzorger, zorgverlener, student of beleidsmaker bent: samen bouwen we aan de zorg van morgen. In het Slimmer Leven Huis kun je verschillende slimme zorgoplossingen bekijken en je mening delen over de uitdagingen waar we als maatschappij tegenaan lopen in de zorg. Ook kun je er een gratis health-check doen.

In de Dutch Technology Week 2016 staat van 25 t/m 28 mei het Slimmer Leven Huis op het 18 Septemberplein in Eindhoven. Het Slimmer Leven Huis is een plek waar je kunt ervaren met welke slimme oplossingen we de uitdagingen van onze zorgmaatschappij aangaan. Woensdag 25 mei om 12.00 uur vindt de bijzondere opening van het Slimmer Leven Huis plaats. Het Slimmer Leven Huis is een initiatief van de coöperatie Slimmer Leven 2020 en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners en leden, waaronder: Centrale24, De Meeuw, Philips en Van Egdom Security.

Spectaculaire opening!

De opening vindt plaats op 25 mei om 12.00 uur bij het Slimmer Leven Huis op het 18 Septemberplein. De NAO-robots van Fontys Hogescholen zijn al druk bezig met het oefenen van hun danspasjes voor de robot-flashmob waarmee zij de opening inluiden! Aangezien het Slimmer Leven Huis een gelegenheid is om burgers te betrekken bij de zorg van morgen, wordt de woning geopend door een groep mantelzorgers uit de regio. Zo bouwen we via het Slimmer Leven Huis samen aan de zorg van morgen. De opening van het Slimmer Leven Huis is voor iedereen gratis toegankelijk.

Slimmer Wonen, Slimmer Zorgen, Slimmer Samen

Het Slimmer Leven Huis bestaat uit een Care@Home van De Meeuw; een mobiele mantelzorgwoning met slimme oplossingen die het mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen. Aan de Care@Home zit een ruime tent; het tweede deel van het Slimmer Leven Huis. In dit deel zijn andere toepassingen te vinden die langer zelfstandig thuis wonen mogelijk maken, van onder andere Centrale24, Philips, Het Huis van Morgen en Van Egdom Security. Alle demonstraties vallen onder de drie thema’s die centraal staan in het huis: Slimmer Wonen, Slimmer Zorgen en Slimmer Samen.

Meedenken en Meedoen op de Dutch Technology Week 2016

Dat we samen verantwoordelijk zijn voor de zorg van morgen is een belangrijk thema in het Slimmer Leven Huis. Iedereen heeft te maken met zorg, gezondheid en welzijn. Vandaar dat Coöperatie Slimmer Leven 2020 naast bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstellingen ook burgers wil betrekken bij het vinden van slimme oplossingen en technieken in de zorg. Via Brainport Healthy Living Lab kan iedereen zich laten registreren in een regionaal panel, dat meedenkt en doet over nieuwe toepassingen in de zorg! Kom voor meer informatie of registratie langs in het Slimmer Leven Huis.

Het Slimmer Leven Huis is een initiatief van Coöperatie Slimmer Leven 2020 en wordt mede mogelijk gemaakt door: de Dutch Technology Week, Brainport Development, De Meeuw, Welzijnservices, Centrale24, Mextal, Philips, Van Egdom Security, HELICOPTER, Het Huis van Morgen (initiatief van CIC), Summa Zorg, ZuidZorg, ConnectZorg, Vitalis, Zorgbelang Brabant, Eindhoven 365, Gociety, Fortados en het Van Abbemuseum.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden