Eindsprint van Erben Wennemars op Empack en Label&Print

Industriele vakbeurzen Empack en Label&Print

Maar liefst 40 seminars over 2 dagen op 3 podia brengen de meest actuele en waardevolle onderwerpen voor elke verpakkingsprofessional. Het hoogstaande seminarprogramma is bedoeld om de verpakkingsketen te inspireren en praktijkgerichte en concrete handvatten te bieden. Webretail packaging, biobased packaging, personaliseren met print, wetgeving rond verpakkingsinformatie, printed electronics en verduurzaming van de verpakkingsketen zijn een greep uit de onderwerpen die aan bod komen. Verder zal Erben Wennemars als speciale gast in zijn verhaal over letterlijk vallen en opstaan, openhartig spreken over persoonlijke ontwikkeling, positief denken en kansen (ver)pakken. Thema’s die naadloos aansluiten bij de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.

Webretail packaging en biobased packaging als belangrijke trends

Online verkopen nemen flink toe net als de noodzaak en mogelijkheden voor webretail packaging. Daarom extra waardevol dat de belangrijkste resultaten op het gebied van verpakken in 2020 volgens de expertgroep Verpakken van Shopping2020 op beide dagen worden gepresenteerd.

Belangrijke pijler voor een circulaire verpakkingsketen is biobased packaging. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de mogelijkheden voor de verpakkingsmarkt zijn groot. Maar wat zijn nu precies deze kansen en wat komt daarbij kijken? Sprekers van o.a. het Kenniscentrum Papier en Karton, Biobased Packaging Innovations en Universiteit van Wageningen nemen het publiek aan de hand mee.

PEFC organiseert samen met Empack uniek seminar “Verpakken: natúúrlijk duurzaam!”

Samen met o.a. Jumbo Supermarkten, Metsä Board en The Terrace en het Kennis Instituut Duurzaam Verpakken zet PEFC Nederland zich op 15 april in voor meer verantwoorde verpakkingen in het schap. Het doel van het seminar is om het publiek te enthousiasmeren voor duurzaam verpakken en kennis te laten maken met de verschillende visies en belangen in de keten die van belang zijn voor een duurzame verpakking voor in het schap.

Eindsprint en inspiratie van Erben Wennemars

Als speciale gast verwelkomt Empack op 16 april Erben Wennemars. Erben is voormalig wereldkampioen sprint bij het schaatsen. Net als verpakkend Nederland is hij enthousiast, gedreven en ambitieus. Hij staan bekend om zijn energie, positiviteit en gedrevenheid om kansen te pakken. In zijn betoog over altijd de beste willen zijn, zal hij het publiek inspireren om de eigen grenzen op te zoeken en overschrijden.

Ga naar de vakbeurs Empack
Ga naar de vakbeurs Label&Print

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden