Empack en Packaging Innovations verhuizen wegens dreigingsterreur

Vakbeurzen Empack en Packaging Innovations

Na intensief overleg met de autoriteiten in Brussel en de exposanten, heeft beursorganisator Easyfairs besloten de verpakkingsevents Empack en Packaging Innovations te verplaatsen naar de Nekkerhal te Mechelen op dinsdag 1 en woensdag 2 december a.s.

In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs van hoogste prioriteit. Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.

De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren. Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen. Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.

Laten we gezamenlijk een succes maken van Empack en Packaging Innovations!

Voor informatie over de verplaatsing van Empack en Packaging Innovations, bezoek de websites empack.be of packaging-innovations.be of neem contact op met Cornelien Baijens, +31 (0)6 51 83 60 16.

Informatie over Artexis Easyfairs

In lijn met haar missie ‘Visit the future’ nodigt Artexis Easyfairs professionals en particulieren uit om ‘een beeld te krijgen van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die anticiperen op hun behoeften en ideale oplossingen voorstellen. Via Easyfairs organiseert de Groep momenteel 125 evenementen in 16 landen (België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland).

In de Benelux horen hier de volgende evenementen bij: Antica, Art Brussels, Bakkersvak, Bis, Belgian Boat Show, Bois & Habitat, Bouw & Reno, Builty, Countryside, Empack, Energie & Habitat, Eurantica, Expo 60+, Green Expo, Healthcare, Horeca Expo, Hout & Habitat, Maintenance, Packaging Innovations, Pumps & Valves, Realty, Saveurs & Métiers, Secura, Soins & Santé, Solids, Transport & Logistics, Welding week …

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden