Empack geslaagd op nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem

De verpakkingsbeurs Empack kende een succesvol debuut in Evenementenhal Gorinchem. Op 5, 6 en 7 april presenteerden ruim 250 exposanten zich aan 5.500 bezoekers, waarmee alle verwachtingen ruimschoots werden overtroffen. Met dit gegeven wordt uitgekeken naar een succesvol Empack 2023.

Netwerken was de hoofdmoot, daarnaast volgden professionals uit de verpakkingssector massaal inspirerende kennissessies van toonaangevende partners. “Wat een debuut. Drie fantastische beursdagen waarbij ik uit naam van team Empack onze exposanten en partners enorm wil bedanken. Samen met hen hebben we een ontzettend mooi event neer mogen zetten. Het is ontzettend fijn om zoveel positieve reacties over de locatie en uitstraling van de beurs te mogen ontvangen. En vergeet niet hoe onze exposanten hebben uitgepakt deze drie dagen, fantastisch”, aldus Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs.

Nieuwe locatie geeft Empack een andere dynamiek

De Evenementenhal in Gorinchem is als nieuwe locatie met veel enthousiasme ontvangen. Het netwerk café en de flexwerk hotspot gaven een nieuwe dynamiek aan deze editie van Empack. In het sfeervolle netwerk café zochten bezoekers, partners, sprekers én exposanten elkaar veelvuldig op om kennis uit te wisselen. Wie niet genoeg kreeg van de kennisdeling op de beursvloer vond extra inspiratie in de galerij vol slimme innovaties; The Smart Packaging Gallery. Overigens vind Empack 2023 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Kennissessies speelden in op actuele vraagstukken

Daarnaast kreeg het sprekersprogramma enorm veel belangstelling op Empack. Onderwerpen die de revue passeerden waren vraagstukken rondom circulaire verpakkingen, duurzaamheid in roerige tijden, actuele verpakkingsuitdagingen en directe oplossingen hiervoor. “Met sprekers van HelloFresh, KIDV, Circo, Zwerfinator en EkoPlaza zaten de theaters vol met enthousiaste en geïnteresseerde bezoekers. Er was veel interesse voor deze onderwerpen die voor een mooie interactie zorgde in de zaal”, aldus Sharon Haans, Content Coördinator van Empack.

Al veel enthousiasme voor Empack 2023 en 2024

Na drie drukke beursdagen keek organisator Easyfairs samen met haar exposanten, partners en bezoekers terug op een succesvolle editie. Visser: “De geluiden en feedback die we mochten ontvangen waren enorm positief. Het enthousiasme onder exposanten is groot voor een volgende editie. Met een gezamenlijke ambitie om de verpakkingsindustrie te verduurzamen en circulariteit mee te nemen in het verpakkingsproces. Het delen van kennis en inzichten is anno 2022 van essentieel belang om de volgende stap in verpakkingen te kunnen maken.” De presentaties en opgenomen livesessies zijn vanaf komende week te vinden op www.empack.nl.

De eerstvolgende editie van Empack 2023 is op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Empack 2024 keert daarna opnieuw terug in Evenementenhal Gorinchem op 9, 10 en 11 april.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden