Empack Utrecht brengt de procesindustrie en de verpakkingsindustrie samen

Vakbeurs Empack Utrecht

Onderzoek wijst uit dat 3 op de 5 bezoekers interesse heeft in de combinatie van een verpakkingsbeurs met een proces gericht aanbod in de voedingsmiddelenindustrie. Immers 2/3 van de bezoekers is direct of indirect betrokken bij deze sector. Empack Utrecht breidt daarom haar plattegrond uit met speciale aandacht voor de foodprocesindustrie. Door de aanvulling van Food Processing op het complete verpakkingsaanbod biedt Empack Utrecht een totaal aanbod onder 1 dak aan een zeer gespecialiseerde bezoekersdoelgroep.

Foodplein wordt Food Processing

De voedselveiligheid, houdbaarheid, efficiëntie, hygiëne, kosten en kwaliteit van het eindproduct worden beïnvloed door zowel het productie- als verpakkingsproces. Met de introductie van het Foodplein in 2014, kreeg de voedingsmiddelenindustrie al een prominente plaats op Empack. Na twee jaren van groei blijken logischerwijs de techniek uit de voedingsindustrie en verpakken elkaar perfect te versterken op de enige verpakkingsbeurs van Nederland. Food Processing richt zich specifiek op de techniek van het proces, biedt een compleet aanbod van de belangrijkste aanbieders en brengt een dedicated sprekersprogramma over de actuele uitdagingen die spelen in deze dynamische sector.

Food-procesindustrie doelgroep reeds op Empack Utrecht

2/3 van de bezoekers richt zich direct of indirect op de food sector. Daarmee is er geen ander event in Nederland waar de doelgroep in deze grote aantallen te vinden is. De combinatie van Food Processing en verpakken snijdt als een mes aan twee kanten: de bezoeker vindt een ruim aanbod van potentiële partners en vakkennis voor hun complete productielijn, van ruw product tot verzendklaar verpakt. De exposanten van Food Processing anderzijds treffen de beslissers binnen de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie face-to-face op Empack Utrecht. Een gerichte marketingcampagne zal zorgen voor een verdieping binnen de bezoekersdoelgroep.

Empack Utrecht, de enige verpakkingsbeurs in Nederland

Het succes van Empack ´s-Hertogenbosch heeft er toe geleid dat sinds dit jaar Empack de enige Nederlandse verpakkingsbeurs is. Voor een optimale landelijke dekking vindt Empack vanaf 2016 in de even jaren in Utrecht plaats en in de oneven jaren in ‘s-Hertogenbosch. Empack Utrecht, van 12 tot en met 14 april in de Jaarbeurs, is het ontmoetingsmoment voor elke professional die met het verpakkingsproces te maken heeft. Nieuwe ontwikkelingen, naar verwachting ruim 350 exposanten, machine demonstraties en lezingen over de meest actuele thema’s maken Empack Utrecht het belangrijkste verpakkingsplatform in Nederland.

Wilt u meer informatie over of deelnemen aan Food Processing op Empack Utrecht 2016 of ’s Hertogenbosch 2017, dan kunt u contact opnemen met Joekie Verburg-Oomens: +31 (0)162 408985 of Joekie.Verburg.Oomens@easyfairs.com, of ga naar vakbeurs Empack Utrecht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden