Evenementenhal slaat met technisch industriële beurzen nieuwe weg in

Technische industriële beurzen nu online te boeken

Bedrijven regelen steeds meer online. Evenementenhal speelt op deze trend in door een online reserveringsmodule voor het boeken van beursdeelnames te introduceren. De technische industriële beurzen zijn de eerste vakbeurzen die via deze nieuwe applicatie te boeken zijn.

In de reserveringsmodule stelt de exposant binnen enkele kliks het voor hem passende beurspakket samen. Hij ziet de beschikbare stands, aanvullende artikelen, diensten en marketingmiddelen. Daarnaast geldt bij het online boeken: snelle boekers profiteren van de beste prijs.

Naast de nieuwe manier van boeken is ook de beursagenda van de technische industriële beurzen vernieuwd. Evenementenhal speelt in op de markt door twee nieuwe technische industriële beurstitels te introduceren: Engineering Materials en NEW Industries. Op 8, 9 en 10 december verzamelen innovatieve bedrijven zich in Gorinchem om kennis over materialen en de nieuwste technologische oplossingen te delen. De reeds bestaande beurstitels Technische Industriële Vakbeurs (TIV) Hardenberg (1, 2 en 3 september 2015) en METAVAK Gorinchem (27, 28, 29 oktober 2015) staan ook weer op de agenda, maar wel met een vernieuwd en uitgebreid programma. Meer informatie over de technische industriële beurzen vindt u hier.

Deze vakbeurzen zijn nu online te boeken via de nieuwe reserveringsmodule.

Technische Industriële vakbeurs (TIV) – Hardenberg

1, 2 en 3 september 2015
Een vakbeurs met een breed profiel waar exposanten uit alle segmenten van de technische industriële branche aanwezig zijn. De exposanten zijn werkzaam in de industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering en logistiek.

METAVAK – Gorinchem

27, 28 en 29 oktober 2015
METAVAK focust zich op de metaalbranche. De exposanten op deze vakbeurs zijn werkzaam in het segment industriële productietechnieken. De exposanten zijn aanbieders van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen en andere producten en diensten die metaalproductie mogelijk maken.

Engineering Materials – Gorinchem

8, 9 en 10 december 2015
Engineering Materials is een nieuwe vakbeurs waar engineers en materiaalleveranciers de laatste product-, project- en toepassingsinformatie uitwisselen. De exposanten op deze beurs zijn leveranciers en fabrikanten van materialen/grondstoffen/additieven, engineer-/constructiebureaus en andere organisaties die materialen onderzoeken, verwerken of bewerken. Deze vakbeurs vindt samen met de vakbeurs NEW Industries plaats.

NEW Industries – Gorinchem

8, 9 en 10 december 2015
De industriële revolutie 4.0 is gestart. NEW Industries is een nieuwe vakbeurs met de focus op technologische vooruitgang in automatiseringsoplossingen van proces- en productieketens. De exposanten op de vakbeurs vertegenwoordigen Industriële Automatisering, Engineering, Aandrijf- en Besturingstechnieken en andere vooruitstrevende branches uit de industriële sector. Deze vakbeurs vindt samen met de vakbeurs Engineering Materials plaats.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden