FHI Trendonderzoek: sterk aanbod voor een industrie in beweging

FHI Trendonderzoek

Het trendonderzoek van FHI toont vanaf 2009 groei in de omzet van de bedrijven in de Industriële Automatisering. Diverse bewegingen liepen in die tijd door elkaar. Zowel de export naar het Midden-Oosten en Rusland als de sterke ontwikkelingen in de voedingsmiddelen industrie vielen in deze tijd op. Nu de olieprijs gezakt is, zijn er bewegingen in olie & gas en de chemische industrie zichtbaar. Eindgebruikers zoeken in de komende jaren intensiever contact met de toeleveranciers, om de uitdagingen in de industrie aan te gaan. Juist nu is het dus van belang, om het sterke aanbod te profileren op de World of Technology & Science 2016.

Resultaten trendonderzoek industrie

Voor de industrie in het algemeen worden trends gezien in robotisering, cyber security en industry 4.0 of the internet of things. In de komende jaren verwacht men met minder technisch personeel tot betere en meer geïntegreerde technische oplossingen te komen. Ondanks golfbewegingen in de vraag zullen eindgebruikers des te meer moeten samenwerken met de technologische toeleveranciers. In het kader van cyber security herkent men bijvoorbeeld, dat het gros van de toeleveranciers de kleinere bedrijven zijn en dat er een intensiever beeld van de samenwerking met die bedrijven gewenst is.

De World of Technology & Science heeft niet voor niets een breed aanbod in de communicatie in gedachte. De verwachting is dat de markten op zoek zijn naar informatie over de algemene trends, zoals cyber security, en aan de andere kant concreet willen horen hoe de technische uitdagingen opgepakt moeten worden. Met exposanten worden daarom tours over de beursvloer georganiseerd, die kennisoverdracht bieden in moderne instrumentatie, machineveiligheid en industry 4.0 in de praktijk.

Dit biedt exposanten de gelegenheid, om mee te doen aan projecten waarmee zij zich willen profileren. Een bijkomend voordeel voor exposanten is de samenwerking met de beurs Industrial Processing. De bezoekers van die beurs zijn een aanvulling op de bezoekers van de World of Technology & Science. Het biedt u de gelegenheid een bredere groep personen bij uw klanten aan te spreken. Voor het gehele overzicht van projecten en seminars kunt u zich nog aanmelden.

Voor aanmelden dan wel vragen omtrent het trendonderzoek kunt u zich wenden tot Paul Petersen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden