Flow & Analyse event 2015

Pak kansen op tijdens het Flow & Analyse event 2015

Continue ontwikkelingen van de technologie van flowmeters en analyse apparatuur bieden kansen, om de efficiency en de effectiviteit van uw proces sterk te verbeteren. Zowel de innovaties als de basistechnologie van flow en analyse geven mogelijkheden aan de inrichting van uw productieproces. Upgrades van een plant vragen om die verbeteringen en het event op 10 en 11 juni 2015 biedt u concrete kennisoverdracht voor gewenste verbeteringen.

Tijdens het Flow & Analyse event komen de kansen en voordelen van continue ontwikkelingen en sterke technologische basiskennis van flowmeters en analyseapparatuur voor de industrie (olie, gas, chemie, farmacie, voedingsmiddelen, water en andere toepassingsgebieden) nadrukkelijk aan de orde.

Op beide dagen komen vergelijkbare lezingen aan bod. Vooral de onderwerpen van de plenaire lezingen zijn verschillend. Op 10 juni ligt de focus op flow meters met lezingen van Sabic en Johma, op 11 juni op analyse apparatuur met lezingen van Heineken en Gasunie. De plenaire lezingen bieden u concrete informatie voor verbeteringen in de industrie, vanuit de eindgebruikers kant.

De presentaties van de exposanten zijn gefocust op de optimalisatie, effectiviteit en efficiency van de processen in uw industrie. Dit kan bereikt worden door de juiste inzet van instrumentatie en automatisering. De samenwerking van een grote groep leveranciers / fabrikanten van flowmeters & analyse apparatuur biedt u neutrale en praktisch toepasbare deskundigheid tijdens deze twee dagen.

Al met al dus een programma dat, net als voorgaande jaren, zal zorgen voor interessante discussies tussen eindgebruikers en leveranciers.

Het Flow & Analyse event van 10 en 11 juni 2015 vindt plaats op een unieke locatie: De Kuip Rotterdam. Volgens velen het mooiste stadion van Nederland. Maar ook een plek waar (zeker nu gezien de voetbalprestaties) optimalisatie en vernieuwing van belang is. Iets wat binnen de automatisering minstens net zo belangrijk is en waar exposanten u graag bij helpen!

Naast het bijwonen van de presentaties, kunt u aan het einde van de dag ook mee met een technische rondleiding door het stadion. In deze rondleiding krijg je onder ander de regiekamer te zien. Bij dit ‘kijkje in de keuken’ is de beschikbaarheid beperkt, dus meld u snel aan voor een gratis bezoek.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden