Gasanalyse experts op het Gas Analysis Symposium & Exhibition

Ontmoet ’s werelds toonaangevende gasanalyse experts op het 9e internationale Gas Analysis Symposium & Exhibition

GAS Analysis is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd. De 9e editie van GAS Analysis vindt plaats van 13 tot en met 15 juni 2017 in het World Trade Center Rotterdam.

Experts worden uitgenodigd om hun onderzoeksresultaten met vakgenoten te delen door een lezing of posterpresentatie; zij kunnen hiervoor een samenvatting insturen.

Tijdens GAS Analysis 2017 komen experts van onder meer wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten samen. Voorgaande edities van GAS Analysis verwelkomden honderden experts uit meer dan 30 landen verspreid over alle continenten. Zij werden in de gelegenheid gebracht om peers, beleidsmakers, technisch personeel, analisten, fabrikanten en eindgebruikers te ontmoeten. Tijdens GAS Analysis 2017 worden grensverleggende analytische ontwikkelingen gepresenteerd en besproken met betrekking tot processen, energie, veiligheid, gezond en milieu. Deelnemers zullen meer te weten komen over procesefficiëntieverbetering, consistentie, veiligheidsaspecten en emissiebeheersing naast veel andere belangrijke aspecten.

Symposiumprogramma

GAS Analysis 2017 biedt een 3-daags symposiumprogramma dat bestaat uit twee parallelle lezingensessies met de volgende vier hoofdthemasessies: ‘Procesindustrie’, ‘Veiligheid, gezondheid en milieu’, ‘Energieleveringsketen’ en ‘Laboratorium & procesanalyse’. De voertaal is Engels. Het wetenschappelijk comité nodigt belangstellenden uit om een samenvatting van een lezing of posterpresentatie in te sturen. De uiterste datum voor het insturen is 1 december 2016. Hierna beoordeelt het wetenschappelijk comité de samenvattingen om een boeiend symposiumprogramma samen te stellen.

Beursvloer

GAS Analysis 2017 biedt ruim 1.000 m2 aan tentoonstellingsruimte voor bedrijven om hun innovatieve producten, technologieën en diensten onder de aandacht te brengen. In de achterliggende jaren is de beursvloer uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek op dit specifieke gebied van analyse van gassen, en waar verscheidene nieuwe langdurige zakenrelaties zijn gelegd en (potentiële) contracten zijn afgesloten. Belangstellende bedrijven kunnen zich al aanmelden voor een stand.

Meer informatie

Op de GAS Analysis 2017 website is meer informatie te vinden over dit 3-daags evenement, waaronder het onlineformulier voor het indienen van een samenvatting voor een lezing of posterpresentatie.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden