Hannover Messe 2016 – Get new technology first!

Vakbeurs Hannover Messe 2016

De belangrijkste industriebeurs ter wereld wordt van 25 t/m 29 april 2016 in Hannover georganiseerd. De Hannover Messe 2016 verenigt vijf vakbeurzen op één plaats: Industrial Automation, Energy, Digital Factory, Industrial Supply en Research & Technology. 

Centrale thema’s van de Hannover Messe 2016 zijn industriële automatisering en informatietechniek, energie- en milieutechnologieën, industriële toelevering, productietechnologieën en dienstverlening alsmede onderzoek en ontwikkeling. De Verenigde Staten zijn het partnerland van de Hannover Messe 2016.

Tijdperk van de via netwerken verbonden industrie begint op Hannover Messe 2016

Het tijdperk van „Integrated Industry“ breekt aan. Energiesystemen worden digitaal bestuurd. Geperfectioneerde technologieën voor Industrie 4.0 komen op de markt. De Hannover Messe 2016 zal deze ontwikkelingen verder stimuleren – met een recordaantal concrete toepassingen en samen met het partnerland Verenigde Staten.

Thema 2016: Integrated Industry – Discover Solutions!

Industrie 4.0 wordt in steeds meer fabrieken toegepast. Om te blijven concurreren, dienen ondernemingen zich bewust te worden van het potentieel van digitalisering en dit volledig te benutten. Hoe dat gaat, zal de Hannover Messe 2016 laten zien. Er worden meer dan 100 voorbeelden van concrete toepassingen op de beurs verwacht. Dat is uniek op de wereld.

Bezoek de Hannover Messe gratis

Namens Automatie|PMA kunnen wij u graag een gratis Full-event e-ticket aanbieden. Klik hier en u komt direct in de ticketregistratie terecht, de actiecode 3ohe2 is al voor u ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatisch een myHannover Messe account voor u aangemaakt waarmee u op de Hannover Messe website kunt inloggen en in de Hannover Messe app. In deze app kunt u uw geregistreerde ticket terug vinden waardoor u alleen uw Smartphone hoeft te scannen om toegang te krijgen tot de beurs. In deze app kunt u tevens alle exposanten en events terugvinden en hier eventueel notities of foto’s aan toevoegen. Ook navigeren op het beursterrein is erg makkelijk met behulp van de app door de interactieve plattegrond.

Voor meer informatie neemt u contact op met Hannover Consultancy B.V., de Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden