Holland Automation House op de HANNOVER MESSE 2017

HANNOVER MESSE 2017 – 24 t/m 28 april

De HANNOVER MESSE 2017 is uitgegroeid tot dè internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de HANNOVER MESSE. Meer dan 200.000 internationale vakbezoekers zullen in april afeizen naar Hannover. De HANNOVER MESSE brengt de volgende zeven internationaal toonaangevende vakbeurzen samen: Industrial automation, MDA- Motion, Drive & Automation, Digital Factory, Energy, ComVac, Industrial Supply, Research & Technology.

Nederlandse inbreng op de HANNOVER MESSE 2017

In 2014 was Nederland Partnerland van de HANNOVER MESSE. De afgelopen drie jaar heeft Nederland een plek op het wereldpodium van high tech en innovatie veroverd als het spannendste buurland van Duitsland met een succesvolle strategie voor het belang van ‘Industrie 4.0’. De top van de industrie, kennissector en bestuur in ons land is wakker geschud door dit succes en wil hier meer van.

Zowel het aantal bezoekers als het aantal participanten vanuit Nederland is gegroeid. Daarnaast is de deelname vanuit Nederland verbreed en door talrijke inhoudelijke activiteiten ook verdiept. Dit wordt herkend en erkend in Nederland, en nog belangrijker, in Duitsland.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de HANNOVER MESSE 2017 en hiermee onderdeel te zijn van het Nederlandse programma op de HANNOVER MESSE. In diverse bereiken worden Nederlandse paviljoens georganiseerd. Allen herkenbaar door de “Holland branding”. Lift mee op dit “oranje” succes en neem deel aan het Holland Automation House, in het MDA bereik.

Holland Automation House op de HANNOVER MESSE 2017

In het Holland Automation House is alles voor u al geregeld. U hoeft alleen maar met uw producten of diensten af te reizen naar Hannover. Standbouw, inrichting, elektriciteit, water, catering en promotionele activiteiten: aan alles is gedacht. Naast uw eigen expositieruimte beschikt u tevens over een ruim gemeenschappelijke koffiecorner. Het paviljoen is gelokaliseerd in hal 19-20 op een toplocatie. Het paviljoen vindt doorgang bij 6 deelnemers of meer. Als deelnemer van het Holland Automation House geniet u van optimale exposure en een professionele uitstraling.

Tevens maakt u deel uit van het Nederlandse programma op de HANNOVER MESSE en zult uw bedrijf worden meegenomen in van de gemeenschappelijke communicatieuitingen. Zo wordt u bijvoorbeeld opgenomen is het speciaal ontworpen programmaboekje zodat duidelijk is waar men Hollandse topkwaliteit kan vinden.

Binnen het paviljoen zijn diverse standafmetingen mogelijk. Zie onderstaande documenten voor meer informatie en prijzen.

Meer informatie

Specificaties
Aanmeldformulier

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden