High-Tech Systems 2019

High-Tech Systems 2019

Foto: ESO

High-Tech Systems is de jaarlijkse conferentie met een focus op high-end systeemengineering en disruptieve mechatronica. Dit jaar vind het event op 11 April 2019 plaats in het Van der Valk Hotel Eindhoven.

Internet of things is de laatste jaren een hot topic. Zelfs politici doen een duit in het zakje. Deze aandacht zorgt voor een overvloed aan visionaire rapporten en initiatieven. In fabrieken worden de effecten langzaam zichtbaar. Een van de uitdagingen is de vertaling van de Smart Industry-concepten naar productiesites. Hoe kun je je productieproces slimmer maken? Bij High-Tech Systems 2019 krijg je inspirerende antwoorden op deze vraag.

Ontwerpers van high-end mechatronica worden geconfronteerd met meerdere uitdagingen, bij het ontwikkelen van ultra-precieze systemen. Een probleem dat vaak over het hoofd wordt gezien, zijn de alom aanwezige thermische effecten. Het is onmogelijk om uiterste precisie te bereiken wanneer deze worden genegeerd. Veel ontwikkelaars hebben echter niet de vereiste diepgaande kennis om voor deze verstoringen te compenseren. Bezoek High-Tech Systems en leer van de experts hoe deze lastige thermische problemen voorkomen kunnen worden.

Een andere uitdaging is dat de barrière tussen de optische en mechatronische ontwerpers verdwijnt. Ze kunnen geen optimaal systeem ontwikkelen zonder met elkaar te communiceren. Leer de gemeenschappelijke taal spreken op High-Tech Systems 2019.

High-Tech Systems richt zich op high-end systeemontwikkeling voor markten waar smart engineering en technologie hét verschil maken. Samen met onze partners Brainport Industries, DSPE en TUE High Tech Systems Center wil Techwatch ontwikkelaars, technisch managers en besluitvormers aantrekken voor geavanceerde werktuigbouw.

Een greep uit de conferentiehoogtepunten van dit jaar:

  • Keynote over optimalisatie-gebaseerde controle in Industrie 4.0 door Frank Allgöwer (Instituut voor systeemtheorie en automatische besturing, Universiteit van Stuttgart)
  • Keynote over het optomechanische systeem van de European Large Telescope door Michael Müller (European Southern Observatory)
  • Veel diepgaande sessies over Smart manufacturing, Optomechatronica en Advanced thermal design.

Ontmoet toonaangevende bedrijven

High-Tech Systems biedt netwerkmogelijkheden en is een unieke plek om kennis te maken met de top van de hightech. Kom meer te weten over de nieuwste producten en trends op de beursvloer en ontmoet onze ambassadeurs van toonaangevende bedrijven:

  • Katja Pahnke, managing director van TUE High Tech Systems Center
  • Marc Hendrikse, CEO van NTS Group en boegbeeld van de topsector High Tech Systems and Materials (HTSM)
  • Lars Idema, afdelingshoofd mechanische ontwikkeling bij Océ R&D
  • Toon Hermans, managing director Eindhoven bij Demcon
  • Pieter Kappelhof, afdelingsmanager ontwikkeling bij Hittech
  • Gert-Jan Bloks, uitvoerend directeur en CEO van Anteryon International

hightechsystems.nl

#HTS19

—————————————————————————

High-Tech Systems is mede mogelijk gemaakt door Mechatronica&Machinebouw, een publicatie van Techwatch

De hightech is verreweg de meest opwindende branche om in te werken. Hier ontmoet je mensen die echt een positieve impact hebben op de maatschappij. Techwatch speelt een vitale rol in deze omgeving: met de publicaties Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw, verschillende evenementen en de trainingen van High Tech Institute versterken we het hightech-ecosysteem en maken we het gezonder door onafhankelijke kennis en informatie te verspreiden.

mechatronicamachinebouw.nl

Contact

Techwatch Events
events@techwatch.nl
T+31 24 3505544

 

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden