Hightech bundelt krachten in werving talent

Hightech en nieuw talent

Internationale toppers slaan de handen ineen voor de tweede editie van het grootste hightech carrière-event in Nederland. Een keur aan bedrijven presenteert zich op vrijdag 5 juni presenteert zich aan laatstejaars studenten en professionals. De grote namen op High Tech Campus Eindhoven zijn van 9.00 tot 17.00 uur present, zoals Philips, ASML, NXP, TeleDyne DALSA en IBM, maar ook innovatieve kleinere spelers zoals Approba, Matis, Objective en Holland Innovative werven hier talent.

Onder de vlag van High Tech Campus Eindhoven willen de deelnemende bedrijven talent binnenhalen en laten zien dat een veelbelovende technische carrière ‘gewoon’ in (Zuidoost-) Nederland te vinden is. Daarom geeft ieder deelnemend bedrijf en technologie-instituut een kijkje in de keuken én heeft een aantal vacatures in de aanbieding.

Battle for talent

De ‘battle for talent’ is in de technologische sector groot. Jarenlang studeerden er in Nederland te weinig bètaprofessionals af om aan de vraag te voldoen. Mede dankzij promotie vanuit regionale en landelijke overheid neemt het aantal techniekstudenten toe.

High Tech Campus Eindhoven, door het business magazine Forbes al ‘The Next Silicon Valley’ genoemd, biedt uitstekende kansen voor technische professionals. Naast gezaghebbende grote namen, bevinden zich talloze innovatieve start-ups op het terrein. Jonge bedrijven in diverse groeistadia die zich buigen over beloftevolle technische uitdagingen. De mix van grote en kleine hightech spelers, en het feit dat de bedrijven graag werken via open innovatie, zorgen voor een unieke, dynamische sfeer op de Campus.

Contact maken

Met BoostIQ willen de deelnemende partijen op High Tech Campus Eindhoven enerzijds een beeld geven van de dagelijkse praktijk en de technische uitdagingen waar de bedrijven voor staan. Anderzijds wil de Campus het voor studenten en professionals met een technische of bedrijfskundige achtergrond gemakkelijk maken om contacten te leggen met hun mogelijke nieuwe werkgevers. Op één dag kunnen zij op de Campus vele bedrijven en mensen ontmoeten en zo de eerste stap zetten naar een veelbelovende carrière in de hightech.

Programma

Lees alles over het programma en de volledige lijst van deelnemende bedrijven op www.campuscareerevent.nl.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden