Holland paviljoen op de International Manufacturing Technology Show IMTS 2016

Vergroot uw afzetmarkt en neem deel aan IMTS 2016

IMTS 2016 is de grootste industriële beurs van de Verenigde Staten en één van de grootste ter wereld. Meer dan 114.000 professionals uit de maakindustrie komen naar de IMTS om te netwerken en investeringsbeslissingen te maken. Ze maken kennis met de nieuwste technologieën op het gebied van additive en digital manufacturing, robotics en big data. Deelnemende bedrijven kunnen hun innovatieve producten tentoonstellen aan een groot internationaal publiek uit de maakindustrie, kennis opdoen en contacten leggen. Tevens vinden er  conferenties, netwerkevents en seminars over de nieuwste ontwikkelingen. De IMTS 2016 is het platform voor mkb-toeleveranciers om zich op de Amerikaanse markt te presenteren.

Amerikaanse maakindustrie

De Amerikaanse maakindustrie revitaliseert in snel tempo en kan daarbij goed gebruik maken van de hoogwaardige technologische kennis en producten uit Nederland. Manufacturing in high tech, zorgt voor banen, is schoon en daardoor weer meer dan welkom in de ‘urban’ omgeving is het credo. Obama investeert alleen al 250 miljoen dollar federaal geld in de digital manufacturing innovation. Deze ontwikkelingen bieden een enorme kans voor Nederlandse exporteurs.

Holland High Tech Paviljoen

Het Holland High Tech Paviljoen is het middelpunt van de Nederlandse activiteiten tijdens de IMTS. Door de ondersteuning van het Programma Strategische Beurzen op de IMTS beurs kunnen we de Nederlandse maakindustrie goed neerzetten. Er is gekozen voor een prominente plek in de “East Hall” op de Industrial Supply North America (ISNA), die zich richt op toelevering en industriële automatisering. In het paviljoen kunt u uw kennis, projecten en producten tentoonstellen. U kunt er ook contacten en delegaties ontvangen en elkaar ontmoeten tijdens de netwerkmomenten. Het Nederlands Consulaat in Chicago heeft bovendien een Holland informatiestand op de IMTS. Deze stand zorgt voor extra Holland promotie en wordt ingezet voor actieve doorverwijzing naar het Paviljoen. De Holland informatiestand heeft een plek in de North Hall.

Voordelen collectieve deelname

Collectieve deelname heeft voor u vele voordelen, zoals: toegevoegde waarde van collectieve uitstraling van Holland Branding; organisatie wordt u uit handen genomen; een prominente plek in East Hall; gebruik Holland lounge; collectieve marketing; ondersteuning van Consulaat-Generaal o.a. gerichte individuele matchmaking; samen op stap: Versterken netwerk, uitwisseling van kennis en ervaring; georganiseerde netwerkmeeting; Scherpe prijs voor m2 vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra, etc.

Voor u als toeleverancier van hoogwaardige technologische producten, machinebouwer, bedrijf die modules en systemen ontwikkelt en maakt, producent van hoogwaardige gereedschappen, bedrijf in de Industriële automatisering, engineeringbedrijf etc. organiseert de Koninklijke Metaalunie een Holland paviljoen op de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2016.

Informatie en aanmelding

Aanmelden staat open voor bedrijven in de Nederlandse industrie. Neem contact op met Team Internationaal Ondernemen: Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, Koninklijke Metaalunie, internationaal@metaalunie.nl, 030 – 605.33.44. zie ook de website voor meer informatie.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden