Indumation 2019 hoogmis van de technologische industrie

Een breed scala aan Industrie 4.0 toepassingen in productie, engineering, maintenance, monitoring en planning. Dat mag u verwachten op de vijfde editie van Indumation 2019

Onder de titel ‘Smart & Integrated Solutions 4 Industry’ zal Kortrijk Xpo van 6 tot en met 8 februari een overzicht brengen van de belangrijkste technologietrends van het moment. Met meer dan 8.000 bezoekers die verwacht worden, werpt Indumation.be zich meer dan ooit op als het Benelux treffen bij uitstek voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie.

Indeling in zeven technologieroutes

Indumation.be is opgedeeld in zeven technologieroutes: Indumotion, control & network solutions, process Instrumentation, sensor & vision, system integraton, services & solutions, industrial software & industry of things en Indumation 4.0. Minstens 220 technologiespelers laten u kennismaken met hun automatiseringstechnologie, componenten, software, oplossingen … die uw operationele en productiegerelateerde processen van morgen gaan optimaliseren.

Aandacht voor start-ups en kennisoverdracht

Omdat een beursplatform niet alleen een reflectie van de huidige markt mag zijn, maar ook een glimp moet geven van wat aan de horizon ligt, is er ook speciale aandacht voor start- en scale-ups. Hun aanwezigheid moet zorgen voor vers vloed en nieuwe, controversiële en revolutionaire ideeën of producten die hopelijk inspireren en tegelijk voor een economisch terugverdienmogelijkheid kunnen zorgen. Ze worden gebundeld ter hoogte van Connectivator. Dit is een nieuwe zone op de beurs waar het zal bruisen van nieuwe ideeën, concepten en visies omtrent industrieel innoveren.

Onder het motto Connect-Innovate-Integrate wordt niet enkel verwezen naar slim en geïntegreerd produceren, maar ook naar de fysieke connectie van mensen in deze zone. Connectivator voorziet immers in een uitgebreid programma aan expert classes, interactieve demonstraties en netwerkmomenten, georganiseerd in samenwerking met universiteiten, hogescholen, competentie- en onderzoekscentra en technologiefederaties. Via deze link kunt u ontdekken welke key note sprekers voor u interessant zijn.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden