Industry 4.0 concreet maken op de WoTS 2016

Industry 4.0 en Smart Industry thema op de WoTS 2016

Connectiviteit en digitalisering binnen de industriële processen worden tegenwoordig benoemd als Industry 4.0, Smart Industry, Internet of Things en Big Data. Indien u door de bomen het bos niet meer ziet, dan is het goed te weten dat exposanten op de beursvloer de mogelijkheden rond Industry 4.0 toegankelijk maken door demonstraties. Een typisch voordeel van een beurs: u kunt het gewoon meemaken en bespreken met de deskundigen op een stand. Dat geldt trouwens ook voor het seminar rond dit thema. Topsprekers die Industry 4.0 concreet maken.

Twee jaar geleden werden innovaties rond de New Control Room en Virtual Reality aangehaald, waarbij je nu kunt vaststellen dat de implementatie stukken sneller kan gaan, dan in die tijd werd verwacht. De beschikbaar gestelde app voor Virtual Reality werd twee jaar geleden niet veel gedownload. Het voorbeeld klopte echter volledig bij de ontwikkelingen. Het is dan toch de kunst om op het juiste moment aan te haken. De beurs geeft u nu de gelegenheid, om Industry 4.0 voorbeelden concreet mee te maken. Dit is het moment om de nabije toekomst te beleven.

De zeven exposanten met demonstraties op hun stand en de drie sprekers in het seminar worden omringd door een grote hoeveelheid exposanten, die u tevens mogelijkheden bieden in de connectiviteit en digitalisering. Uiteindelijk willen zij voor u de doelen bereiken, om de relevante informatie tijdig beschikbaar te hebben voor de juiste beheersing van het proces. Dat levert gewenste voordelen op: effectief, efficiënt, betere OPEX, flexibiliteit en juiste beslissingen.

Bij de bezoekersregistratie voor de World of Automation, kunt u zich aanmelden voor het seminar en/of het beursproject met demonstraties.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden