Innoveren? Kom voor inspiratie naar de Week van de Ondernemer

Innoveren op Week van de Ondernemer

Het is ondertussen geen nieuws meer: om te overleven moet je als ondernemer innoveren. Toch is het voor velen nog geen vanzelfsprekende stap. Want hoe? Waar? Wat? Wanneer? Met wie? Tijdens de Week van de Ondernemer beantwoorden mkb-specialisten en experts van TNO al uw vragen, geeft Arnold Stokking, directeur Industry bij TNO, een presentatie over Innovatie & Smart Industry, hoort u tijdens de middagsessies van Peter Ros over innovatie binnen het mkb, demonstreren TNO’ers de laatste innovaties en vertellen ondernemers over hun samenwerking met TNO in de TNO-Experience.

Ontbijtsessie ‘Innovatie en Smart Industry’

Tijdens een exclusieve ontbijtsessie op 14 oktober gaat Arnold Stokking, directeur Industrie bij TNO, in op innovatie en Smart Industry en welke ontwikkelingen voor u als ondernemer van waarde zijn.

Middagsessies

De passie van Peter Ros is mensen inspireren. Peter is ondernemer, sparringpartner én spreker en in een aantal middagsessies vertelt hij hoe u meer waarde creëert voor uw klanten en hoe u uw voorsprong behoudt op uw concurrenten.

TNO-Experience en innoveren

Waar moet u beginnen als u een nieuw product op de markt wilt brengen? Wie kan u hierbij ondersteunen? Tijdens de TNO-Experience vertellen ondernemers over de innovatietrajecten die zij samen met TNO succesvol hebben doorlopen.

Innoveren en demo’s

TNO heeft de kennis en ervaring in huis om ondernemers te helpen hun bedrijf te innoveren. Op de innovatievloer staat hier een aantal voorbeelden van. Zo ondersteunt SIOM bij het ontwerpen van optimale kasconcepten, maakt Fit2Perform zakelijk rijden veiliger, gezonder en efficiënter, helpt Robotmaatje Charlie op speelse wijze kinderen om te gaan met diabetes en geeft innoverende scan tips en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt.

Gratis toegang

Tijdens het congres kunt u ideeën opdoen, in contact komen met andere ondernemers en u laten informeren door specialisten over vragen die ondernemers bezighouden. Dus goed voor u als u moet innoveren.

Na Rotterdam wordt de Week van de Ondernemer dit jaar nog één keer georganiseerd:
24 en 25 november, Amsterdam RAI

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden