Inschrijven voor ESEF Awards 2016 kan tot 15 november

ESEF Awards 2016

Verdient uw innovatie een podiumplaats? De inschrijving om mee te dingen naar de ESEF Awards 2016 is geopend. Deelname staat open voor exposanten van de ESEF 2016 en hun klanten. Zij kunnen tot 15 november aanstaande hun producten of diensten ter jurering aanbieden. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 14 maart, de avond vóór de start van de vakbeurs ESEF.

Drie categorieën ESEF Awards 2016

De ESEF Awards 2016 zijn te winnen in drie categorieën: Engineering & Design, Innovatieve Materiaaltoepassingen en Innovatieve ketensamenwerking. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van criteria als innovativiteit, marktwaarde, marktpotentieel en functionaliteit. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht, maar mag in ieder geval niet ouder zijn dan twee jaar.

Naast deze drie vakprijzen wordt er ook één publieksprijs uitgereikt. De stemmers zijn de bezoekers van de vakbeurs ESEF 2016. Nederlandse genomineerden dingen ook mee naar de prestigieuze Made in Holland Award voor de beste innovatie van Nederlandse bodem.

De 2014-winnaars waren MMID full service design team B.V (Engineering & Design), Oerlikon Balzers Coating Benelux (Innovatieve materiaaltoepassingen) en NEVAT (Innovatieve Ketensamenwerking). NEVAT heeft ook de Made in Holland Award in de wacht gesleept. Bekijk hier de video over de juryberaadslaging.

De ESEF Awards 2016 zijn de belangrijkste onderscheiding voor innovatie in de maakindustrie. Inschrijven kan via de website van de ESEF 2016. Uiterste inschrijfdatum is 15 november. Woensdag 20 januari worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens de ESEF persconferentie.

Daarna is het voor de genomineerden aftellen tot maandagavond 14 maart om te horen of zij tot de winnaars behoren. De inzendingen worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van prof. dr. ir. Arthur O. Eger, hoogleraar Productontwerp aan de opleiding Industrieel Ontwerpen van de Universiteit Twente.

ESEF 2016

De vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering ESEF 2016 wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, gelijktijdig met de TechniShow. Thema van ESEF 2016 is de Maakbaarheid van Morgen.

Ga voor meer informatie over de awards naar esef.nl/awards.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden