Instrumentatie in Virtual Reality voor de ‘Plant of the Future’

Virtual Reality in de procesindustrie

Wat kan Virtual Reality betekenen als onderdeel van de ‘Plant of the Future’? Edwin Langstraat van opleidingsinstituut STC Group gaat op 3 oktober tijdens WoTS in het Instrumentatie & Analyse seminar in op deze vraag. Ook presenteren tijdens de WoTS negen deelnemers gezamenlijk met STC Group een virtuele plant in het project VR Maintenance & Instrumentation op stand 8E075. Meld u nu aan voor een gratis beursbezoek, duik in een virtuele wereld en maak kennis met de innovaties van de leveranciers.

Een greep uit het aanbod leert ons dat er een grote diversiteit aan noviteiten te bewonderen is. Op de beursvloer kunt u terecht met specifieke vragen bij de specialisten van de verschillende vendors.

Kobold Instrumentatie B.V. – Hal 8, B042

De flowmeter van het type ‘DON’ heeft diverse functionaliteiten met een impulsuitgang, analooguitgang, optie voor contacten, digitale uitlezing/wijzeraanduiding en doseerunit. Het meetbereik is 0,5 – 36 l/h … 150 – 2500 l/min vloeistoffen. De maximale druk voor de metingen is 100 bar tot een temperatuur van 120 °C.

SATRON Instruments Nederland – Hal 8, D015

De Satron VSS meet de concentratie van vaste en opgeloste stoffen in vloeistof, tussen de 0 en 90 % ( te verpompen), onafhankelijk van kleur, vorm en samenstelling. Dit wordt gedaan d.m.v. de nieuwste generatie digitale microgolf technologie.

U-F-M B.V. – Hal 8, D001

Voor toepassingen waarbij zware omgevingsinvloeden veel van een meetinstrument eisen, biedt de KATflow 170 een corrosiebestendige optie als onderdeel van een volledig ATEX-gecertificeerd pakket. Deze flowmeter is ontwikkeld voor vaste opstelling in explosiegevaarlijke omgevingen (Ex Zones 1 en 2).

Vierpool – Hal 8, D068

Het optimum van beschikbaarheid en veiligheid: De PR 5437 HART7 temperatuurtransmitter.

Deze “next generation” temperatuurtransmitter van PR electronics combineert een SIL 2/3-waardige temperatuurmeting met betrouwbaar temperatuur meten: Aan boord een dual input voor 2-, 3- én 4-draads Pt100’s.

Yokogawa – Hal 8, B024

De Yokogawa ROTAMASS TI is een flowmeter die werkt volgens het coriolis principe. De ROTAMASS TI meet massaflow, dichtheid en temperatuur.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden