Integratie Measurement World en GAS Analysis op vakbeurs Global Industrie

In 2022 zal Measurement World, de internationale ontmoetingsplaats voor meetprofessionals (analyse / controle / optiek / proces / visie), het meetuniversum versterken dat historisch aanwezig is op Global Industrie. Naast dit gespecialiseerde aanbod zal exclusieve inhoud worden voorgesteld, waaronder het internationale symposium GAS Analysis 2022.

Een marktcontext die nieuwe kansen creëert

De bijzondere situatie van 2021 heeft het landschap van de evenementen ingrijpend veranderd en aanleiding gegeven tot nooit eerder geziene verenigingen. Zo heeft de gezamenlijke organisatie van Global Industrie en Measurement World in 2021 in Lyon duidelijk de relevantie aangetoond van de synergie tussen de wereld van de metingen en die van de industriële ontwikkelingen. Dit voor beide partijen gunstige initiatief is door alle deelnemers (exposanten, bezoekers, deelnemers aan het congres, partners) zeer positief ontvangen en zij willen deze aanpak graag doorpakken en uitbreiden.

Gesterkt door dit enthousiasme zal Measurement World in 2022 volledig worden geïntegreerd in Global Industrie in Parijs. Dit uitgebreide universum brengt industriële gebruikers, deskundigen, academici, fabrikanten, dienstverleners, internationale laboratoria en instellingen samen en bevordert de Franse en Europese technologische knowhow, met name op het gebied van instrumentatie, metrologie en analyse. Het is tevens een springplank voor de lancering van innovaties en een controle-instrument; het is een unieke gelegenheid om de omvang van de technologische oplossingen en alle bijdragen van metingen (controle, optimalisering, productiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid, gegevensverbetering, enz.) voor alle industriële sectoren te zien, aan te raken en te begrijpen.

Plaats voor uitwisselingen en ontmoetingen tussen industrie en onderzoek

Het historische concept van een combinatie van tentoonstellingen, demonstraties, ontmoetingen tussen bedrijven, inhoud van deskundigen en de integratie van een wetenschappelijk congres maakt het tot een brandpunt van industrie en onderzoek.
Voor deze editie organiseert het CFM (Collège Français de Métrologie) het internationale symposium GAS Analysis 2022, dat zal worden bijgewoond door 300 deelnemers van metrologische onderzoekslaboratoria en belangrijke gebruikers in de gasanalysesector.
GAS Analysis wordt beschouwd als het beste forum voor de uitwisseling van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen in de industrie en trekt deskundigen, besluitvormers op het gebied van regelgeving, technische managers, onderzoekslaboratoria, fabrikanten en industriële gebruikers aan. Het symposium richt zich op drie belangrijke pijlers: Milieu, Energie/BioGas en Gezondheid.

Het programma, dat bestaat uit conferenties, tutorials, een tentoonstellingsruimte binnen de tentoonstelling en sociale netwerkevenementen, zal de laatste vorderingen op het gebied van gasmetrologie, energietransitie, industriële innovatie en luchtkwaliteit bespreken.

Parallel daaraan wordt gedurende 4 dagen een programma van gratis technische conferenties gehouden onder leiding van EMVA (European Machine Vision Association), LCIE BUREAU VERITAS en het CFM (Collège Français de Métrologie).

GAS Analysis 2022: Voorsprong in groene industrie

GAS Analysis Symposium & Exhibition is werelds toonaangevende symposium, dat bijna 300 deelnemers bijeenbrengt, die zeer gewaardeerd worden door de gasanalyse-gemeenschap. Het evenement zal onder de auspiciën van het CFM in Paris-Nord Villepinte tot bloei komen tijdens zijn 11e editie van 17 tot 20 mei 2022.

Een rijk programma met een combinatie van Hydrogeen, Biogas, Energie en Milieu

Inspelend op de wereldwijde uitdagingen heeft GAS Analysis zich gepositioneerd als het beste forum voor uitwisseling over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen in de industrie. Er komen talrijke belanghebbenden uit de sector op af: deskundigen, regelgevende besluitvormers, technische managers, onderzoeklaboratoria, fabrikanten en industriële gebruikers.

Het is georganiseerd rond twee toepassingsgebieden: milieu en energie. Het programma zal bestaan uit 80 mondelinge en posterconferenties over vorderingen op het gebied van gasmetrologie, waterstof, decarbonatie, energietransitie, biogas, industriële innovatie, klimaat en luchtkwaliteit. Ook op het programma: 4 tutorials en een tentoonstellingsruimte die door “echte” vergaderingen wordt geanimeerd.

Een GAS Analysis hub binnen een grotere tentoonstelling

GAS Analysis wordt gehouden in samenwerking met Global Industrie/Measurement World. Het symposium is een steunpilaar van een industrie die aan verandering toe is: midden in de strijd tegen de opwarming van de aarde en de integratie van de milieufactor in onze productiemethoden, is deze combinatie volkomen logisch.

Met het oog op een optimale samenhang zal het tentoonstellingsgedeelte van GAS Analysis de ontmoetingsplaats zijn van de deelnemers aan het symposium door te genieten van een centrale ligging. Het hart van deze tentoonstelling, “Hub GAS Analysis” genaamd, zal worden geanimeerd door posterpresentaties en een doorlopende cateringdienst, in overeenstemming met het programma van het symposium.

De exposanten van GAS2022 zullen in direct contact staan met de deelnemers aan het symposium en met andere organisaties uit de sector Instrumentatie, Metrologie en Analyse.

GAS Analysis wordt georganiseerd door Air Liquide, Analytical Controls by Pac, Cetiat, Effectech, Euramet, LNE, Linde, NPL, VSL, Shell Global Solutions International en het Collège Français de Métrologie.

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden