Thema-avond Intelligent Device Management ISA108

ISA108

ISA Netherlands Section organiseert op donderdag 19 november a.s. een thema-avond Intelligent Device Management ISA108. Voor alle ISA leden die op enige wijze in hun organisatie te maken hebben met procesautomatisering of asset management, is dit een uitgelezen kans voor een eerste kennismaking met deze standaard.

Tijdens de avond zal ingegaan worden op de betekenis van Intelligent Device Management, Big Data en Internet of Things, in relatie tot predictive maintenance. Er is aandacht voor het gebruik van de ISA108 voor inrichting van de onderhoudsfilosofie. Daarnaast wordt besproken hoe dient te worden omgegaan met de veelheid aan data en diagnostiek van huidige intelligente veldinstrumentatie en hoe deze kan worden gebruikt voor het optimaliseren van het onderhoudsproces.

Ook voor niet leden van de ISA is deze avond een uitstekende gelegenheid om niet alleen kennis te maken met de ISA organisatie, maar daarbij ook meteen een introductie tot de belangrijke ISA standaarden te krijgen, waaronder ISA108. Men heeft de mogelijkheid om ter plaatse lid te worden van de ISA organisatie. Dit lidmaatschap verdient zich daarna snel terug bij het volgen van ISA trainingen, waar ISA leden korting op krijgen.

Meer informatie over het ISA108 event is te vinden op de website van ISA Netherlands Section:
www.isa-netherlands.org/thema_avond_ISA108

Inschrijven voor het ISA108 event is mogelijk tot uiterlijk woensdag 11 november, door een e-mail te sturen naar:
events@isa-netherlands.org

Over ISA

De International Society of Automation (ISA) is een leidende, globale, non-profit organisatie met meer dan 30.000 leden wereldwijd. ISA zet de standaard voor automatisering en helpt professionals bij het oplossen van complexe technische problemen. ISA ontwikkelt standaarden, certificeert industrieprofessionals, verstrekt opleiding en onderwijs, publiceert boeken en technische artikelen en organiseert conferenties en beurzen voor automatiseringsprofessionals.

ISA biedt haar leden ongeëvenaarde toegang tot technische informatie, beroepsontwikkelingen en mogelijkheden om te netwerken met andere professionals in de automatisering. Naast deze unieke voordelen ondersteunt u met een lidmaatschap deze non-profit organisatie voor de bevordering en erkenning van beroepen binnen de automatisering.

De ISA Netherlands Section (www.isa-netherlands.org) behartigt de belangen van de Nederlandse ISA leden en informeert deze professionals tijdens o.a. thema-avonden, sociale gebeurtenissen en andere events.

Deze thema-avond wordt mede mogelijk gemaakt door De Haagse Hogeschool, die tevens de avond faciliteert en Emerson Process Management, die de presentatie verzorgt.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden