Jaarcongres Industriële Veiligheid

Jaarcongres Industriële Veiligheid over de veiligheid binnen de industrie

Op 28 januari vindt de twaalfde editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid plaats in DeFabrique in Utrecht. Inmiddels hebben bijna 450 eindgebruikers zich aangemeld voor het congres. Daarmee zijn nog 50 toegangsbewijzen beschikbaar.
Industriële Veiligheid is hét congres over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie en biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma. Het thema van het congres dit jaar is Innovatie in Veiligheid.

Volledig programma bekend

Naast keynotes van Bart Voet, Directeur Shell Pernis, Piet-Hein Daverveldt, Directeur NEN en ESA-astronaut André Kuipers biedt het congresprogramma tal van andere lezingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, ontwerpveiligheid en explosieveiligheid, veiligheidscultuur en -gedrag. Bekijk de pdf met het volledige programma.

Kennisdeling en interactie

Zoals altijd staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal. Bij het samenstellen van uw persoonlijke programma kunt u kiezen uit 4 Inspirerende keynotes, 18 praktische break-outsessies , 10 interactieve workshops . Daarnaast kunt de hele dag terecht op het netwerkplein met 50 toonaangevende leveranciers. En tenslotte kunt u op een unieke manier kennis delen met vakgenoten door 1-op-1 gesprekken te plannen.

SKO punt toegekend aan deelname

Door de certificatiecommissie van Hobéon is voor deelname aan het congres Industriële Veiligheid 2016 weer een waardering van 1 punt toegekend in het onderhoudssysteem AH/VK. De “Waardering Hobéon SKO-AH” en “Waardering Hobéon SKO-VK” wordt achteraf door middel van een bewijs van deelname aan het congres verstrekt. Bij het inschrijven voor deelname aan het congres kun je aangeven of je dit bewijs wenst te ontvangen.

Meer informatie en aanmelden op iv.heliview.nl

Alle informatie over Industriële Veiligheid vindt u op iv.heliview.nl. Als eindgebruiker kunt u kosteloos deelnemen aan dit congres.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden