Krachtig seminar voor Cyber Security

 Seminar Cyber Security op de WoTS 2016

De veiligheid van netwerken en digitale apparatuur is van belang. Sinds de beginjaren van de hackers is er begrip ontstaan voor cyber security. Als de huidige cyber attacks en cyber crimes vergeleken worden met de voorbeelden uit die beginjaren, dan valt vanzelfsprekend de schaal op. De vraag in de praktijk is, of het een directe actie van uw bedrijf vraagt. Bedrijven in de kritische infrastructuur hebben de vraag beantwoord en geven al heel lang prioriteit aan cyber security. Voorbeelden daarvan (Shell en Liander) spreken op de vakbeurs World of Technology & Science 2016.

In de huidige trends van digitalisering en connectiviteit zal iedereen bewust met de veiligheid van de eigen systemen om moeten gaan. De voorlopers geven aan dat het gewenst is de cyber security gestructureerd, gestandaardiseerd en internationaal aan te pakken. In de realiteit vraagt dat om grote deskundigheid en intensieve samenwerking.

Tijdens de vakbeurs World of Technology & Science wordt op dinsdag 4 oktober 2016 een seminar rond Cyber Security georganiseerd. Sprekers van Shell, Liander, FOX-IT en NEC 65 bieden in hun lezingen praktische kennis aan.

Er wordt onder ander nadruk gelegd op de IEC 62443, een Europese reeks van normen. Dat aspect illustreert vooral de drijfveer vanuit de industrie, om de aanpak standaard en door alle bedrijfsketens heen toegepast te krijgen. Shell en Liander zijn er zelf al concrete voorbeelden van. Naast de technische aspecten komen de gewenste veranderingen in processen en bij mensen aan de orde.

Uiteindelijk gaat het voor het individuele bedrijf er om op het juiste niveau keuzes te maken. Daar gaat Jeremy Butcher van FOX-IT afsluitend op in. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit Cyber Security seminar.

Bij de bezoekersregistratie voor de vakbeurs World of Automation kunt u zich aanmelden voor dit seminar.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden