Procesverbetering door kennisoptimalisatie op de KROHNE Academy

KROHNE Academy 2015

KROHNE Academy organiseert, in samenwerking met SAMSON, NMi EuroLoop, NEN, Schneider, NMi Certin, PHOENIX en PRODUCA enkele seminars met als thema “Procesverbetering door kennisoptimalisatie”.
Meet- en regeltechnische aspecten, automatisering, regeling, veiligheid, cyber security, kalibratie, normen en richtlijnen, het is slechts een greep uit de onderwerpen die op deze dag worden behandeld. Niet alleen in de basis, maar ook met gedegen diepgang worden de actuele thema’s gepresenteerd door experts en specialisten uit de markt.

In de procesindustrie is een groeiende vraag naar technische competentie. Als kennis gericht is op de arbeidstaak en het bedrijfsdoel, kan het optimaal worden ingezet om processen te verbeteren. Dit geldt zowel voor chemische- als bedrijfsprocessen.

De KROHNE Academy speelt hier met haar seminars op in. Door deel te nemen kunt u een optimale route door het dagprogramma uitstippelen zodat uw kennis specifiek voor uw werk wordt vergroot. De technisch inhoudelijke en hoogstaande lezingen zijn verdeeld in vier thema-groepen die in afzonderlijke zalen zijn ondergebracht: Basiskennis, meet- en regeltechniek, procesveiligheid & cyber security en assetmanagement. Binnen elke groep worden verdeeld over de dag, zes verschillende lezingen gegeven. Actuele onderwerpen die u zeker zullen aanspreken zijn SIL, Procesveiligheid, Regelventielen, Normen, Data integrity, Cavitatie, ATEX, Flowmeterselectie, MID, Energie-inhoud, Certificering, Systeemintegratie, Simulatie, Hacking, Veldkalibratie en vele anderen.

Op een tentoonstellings- en presentatieoppervlakte van 1000 m² zullen in vier parallelle zalen 24 productonafhankelijke lezingen en workshops plaatsvinden. Daarnaast tonen de deelnemende bedrijven tijdens de pauze op de beursvloer hun producten, diensten en expertise. Door de aanwezigheid van de sprekers op de beursvloer en de vele contactmomenten is er ruim gelegenheid tot het uitwisselen van meningen en
ervaringen.

De seminars vinden plaats in Assen, Dordrecht en Akersloot en zijn inhoudelijk gelijk. Deelname aan het seminar is kosteloos.

Meer informatie over de KROHNE Academy

KROHNE

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. In Dordrecht is KROHNE Nederland gevestigd, de Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie van de KROHNE – groep.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden