Laad je op tijdens de Green Tech Week

Green Tech Week

Van 5 tot en met 10 oktober vindt voor de tweede keer de Green Tech Week plaats. Een week vol activiteiten in Oost-Nederland voor en door professionals en geïnteresseerden in de energie- en milieutechnologie.

Op maandagmiddag 5 oktober wordt de Green Tech Week geopend tijdens het GreenTech Congres in de Schouwburg in Deventer. Naast inspirerende sprekers en de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs belooft dit een dynamische en interactieve middag te worden.

De HAN en SEECE (Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise) behoren tot de initiatiefnemers van de Green Tech Week en verzorgen tijdens deze week zelf ook diverse activiteiten. Onderaan dit bericht staan enkele highlights uit het totale programma-aanbod. Deze activiteiten zijn door de HAN en/of SEECE (mede)georganiseerd, of door organisaties die een verbinding hebben met HAN / SEECE.

Divers aanbod

Alle dagen hebben een thema

  • maandag: Cleantech
  • dinsdag: Duurzame Energie en Energiebesparing
  • woensdag: Circulaire Economie
  • donderdag: Biobased Economy
  • vrijdag: Duurzame Mobiliteit
  • zaterdag: Publieksdag

Het programma-aanbod is zeer divers: van congressen, excursies, lunchsessies, inspiratiebijeenkomsten tot workshops of bedrijfsbezoeken, voor ieder wat wils! Als deelnemer kunt u uw eigen programma samenstellen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van de Green Tech Week zijn: VNO-NCW Midden, de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Gelderland Valoriseert!, SEECE), Centre for Biobased Economy en GreenTechAlliances, powered by kiEMT. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan bij de Green Tech Week en organiseren uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.

Programma (highlights)

Voor het volledige progamma kijkt u op www.greentechweek.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden