Machevo Connect 2015

Groots netwerkevent Machevo Connect 2015

Machevo Connect 2015, het jaarlijkse netwerkevenement van de Machevo & Bulk Vereniging, kent deze keer een andere opzet dan voorgaande jaren. Het Machevo Connect 2015 belooft 7 december in het Media Plaza van de Jaarbeurs een enerverende middag te worden waarbij netwerkmomenten, lezingen en onderdelen van de Algemene Ledenvergadering met elkaar worden afgewisseld.

Vlijmscherpe dagvoorzitter

Het programma van Machevo Connect 2015 bevat zeer veel netwerkmomenten en onder het scherpe, snelle, kritische en eerlijke dagvoorzitterschap van journalist en presentator Jort Kelder belooft het een enerverende middag te worden met weinig gelegenheid tot indutten. Deze zelfverklaarde luis in (en voor) de pels van ondernemend Nederland is beroemd geworden als hoofdredacteur van zakenblad Quote.

Daarna ontwikkelde Kelder zich als televisiepresentator bij onder meer Bij ons in de PC en Hoe Heurt Het Eigenlijk. Met Kelder kunnen de bezoekers rekenen op een dagvoorzitter die vilein en innemend tegelijk is.

Breinprofessor vertelt over denkpatroon topmanagers

Verder staat er op de Machevo Connect 2015 onder meer een lezing van hoogleraar klinische neuropsychologie prof. dr. Margriet Sitskoorn op het programma. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van andere mensen kan beïnvloeden.

Sitskoorn is directeur van het topperformance lab. Daar wordt onderzocht hoe de prestaties van topsporters en topmanagers kunnen worden verbeterd. De professor schreef onder meer de bestsellers ‘Het maakbare brein’ en ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’. De afgelopen jaren schoof ze onder meer aan bij Pauw en Witteman, Eva Jinek en de Nationale IQ Test.

Tijdens Machevo Connect 2015 vertelt Sitskoorn over de werking van het menselijk brein en met name dat van ‘de manager’. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Synergie van twee organisaties op Machevo Connect 2015

Tijdens ‘Machevo Connect 2015’ komen alle genodigden van Machevo én de Industrial Processing van de Jaarbeurs bijeen, zodat alle deelnemers de synergie van beide organisaties kunnen ervaren.

Machevo Connect 2015 sluit af met een dinerbuffet en een netwerkborrel, waar de bezoekers nog kunnen napraten of gewoon even kunnen bijkomen van deze enerverende middag. De verwachtte eindtijd is ongeveer 19.30 uur.

Alleen leden, relaties en genodigden van de Machevo & Bulk Vereniging kunnen deelnemen. Dat is voor hen kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk.

Ga naar de website en bekijk meer over de Machevo Connect 2015

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden