Machinebouw Event

Machinebouw Event voor machinebouwers en haar klanten

Op 3 december vindt het Machinebouw Event plaats bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Op het gebied van machinebouw worden er door middel van innovatie veel kansen geboden. Het Machinebouw Event is de plek om een goed beeld van die mogelijkheden te krijgen. Er wordt nadruk gelegd op een goede samenwerking in de keten, waarbij oplossingen voor de eindgebruiker voorop staan.

Hoe bieden technische innovaties praktische oplossingen voor machinebouwers en haar klanten?

Dit is de vraag die we gaan proberen te beantwoorden op het tweede machinebouw event. Op die dag zal een sterk netwerk van machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux aanwezig zijn. Het is het moment, om uw technieken verder te verbeteren. Het lezingenprogramma biedt hiervoor concrete voorzetten.

Succes voor de machinebouwer

De sterke concurrentie in West-Europa (of de wereld) vraagt meer flexibiliteit en snelheid van machinebouwers. Als een machinebouwer aan een klant voordelen kan bieden in hun markt, dan biedt dat succes aan de gehele keten. Een goede samenwerking met de toeleveranciers en een multi-disciplinaire aanpak in de engineering zijn gewenst. De eerste spreker op het Machinebouw event, Tomra Sorting, toont de kracht van engineering in het machinebouw ontwikkelproces.

Meerwaarde voor de installatie

Meedenken met de machinebouwer heeft niet alleen te maken met de kansen in de markt, maar ook met de toe te passen technologie. De technische keuzes bepalen het gemak van de installatie, maar ook allerlei aanvullende waarden in flexibiliteit, kosten, functionaliteit en snelheid. Toeleveranciers van de automatisering spelen hierbij een belangrijke rol. Twee sprekers haken tijdens het Machinebouw event daar op in.

Slimme machines: communicatie in de infrastructuur

Machinebouwers tonen hun klanten de kansen van hun slimme machines. De toegevoegde waarde zit in de deskundigheid van het proces. De huidige technologie kan dan de communicatie in en tussen machines optimaliseren. Het resultaat is efficiënter gebruik van materiaal en energie, maar ook lagere onderhoudskosten. Door een goede samenwerking met toeleveranciers kunnen machinebouwers verbeteringen in de communicatie mogelijk maken, om zodoende slimme machines te bieden.

Ga naar het Machinebouw Event

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden