Machineveiligheid – een tour in plaats van een seminar

Machineveiligheid, een hele tour

Met negen exposanten is op donderdag 24 september 2015 gesproken over de kennisoverdracht rond machineveiligheid. Bij de opzet van projecten tijdens de World of Technology & Science wordt veel waarde gehecht aan een sterk draagvlak van FEDA- en FHI-leden, om de bezoeker concreet aan te kunnen spreken. De aanwezigen gaven aan dat vanuit machinebouwers behoefte is aan deskundigheid om onveilige situaties en hoge servicekosten te voorkomen. In die vergadering is besloten dat een tour langs exposanten een beter middel voor die kennisoverdracht zal zijn dan een seminar.

Exposanten worden in oktober uitgenodigd, om deel te nemen aan een “machineveiligheid tour” over de beursvloer. Op de individuele stands worden de nieuwste ontwikkelingen en de applicaties rond machineveiligheid getoond. De verzameling aan bijdragen vormen samen één sterke boodschap, die uiteindelijk neerkomt op een pay-off voor machinebouwers: betere machineveiligheid en minder kosten.

Bedrijven die hier aan mee willen doen, worden gevraagd om hun bijdrage te beschrijven en beelden te laten zien, hoe het op de stand geconcretiseerd kan worden. Tijdens het volgende overleg op maandag 16 november 2015 van 12.30 – 14.30 uur wordt zowel de individuele boodschap als de samenhang goed besproken, om iedere deelnemer een goede rol te geven.

De kracht van deze switch is, dat er niet een kopie van de vele cursussen en trainingen zal worden gegeven, maar de voordelen voor machinebouwers geconcretiseerd worden in tastbare voorbeelden op de beursvloer. De kracht van de techniek wordt dan op uw stand beleefd.

U kunt zich bij David Kuipers aanmelden voor deze bijeenkomst.

World of Technology & Science WoTS 2016

World of Technology & Science wordt georganiseerd door FHI en FEDA, waarbij nadruk wordt gelegd op World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Automation. Iedere wereld profileert zich op een unieke wijze naar de eigen doelgroepen, waarbij de samenstelling van de hallen een natuurlijke overgang aan bezoekers biedt.

Daarnaast wordt er samenwerking opgezet in levendige projecten, waarbij technologie voor industrie, wetenschap en zorg centraal staat. Live demo’s en exciting technology projecten maken technologie tastbaar en concreet. De seminars zijn gericht op actuele thema’s met een sterke betrokkenheid van exposanten, prominente sprekers en eindgebruikers.

Ga naar de website van WoTS 2016

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden