Main Industry 2017 is de nieuwe industriële vakbeurs

Main Industry 2017: Nieuwe industriële vakbeurs voor Noord-Nederland

Op woensdag 8 en donderdag 9 november 2017 komen vakgerichte bezoekers bij elkaar op de nieuwe vakbeurs Main Industry 2017 Noord-Nederland in de TT Hall Assen. De maakindustrie zal hier de nieuwste trends presenteren op het gebied van slim, innovatief en duurzaam produceren, smart industry en Industrie 4.0, installeren en maintenance, materialen, onderdelen en gereedschappen, asset management en energiebeheer.

De vakbeurs Main Industry is hét platform voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie en energie die in de sector speelt met elkaar te delen.

Gerard Stamsnijder, directeur en eigenaar van de TT Hall in Assen: “Noord-Nederland heeft een enorme potentie met veel kennis over slim produceren. De maakindustrie is groot en dat wordt nog eens onderstreept door topbedrijven die zich nu al gezamenlijk manifesteren in het nieuwe ‘Region of Smart Factories’, waarbij 40 bedrijven en kennisinstellingen samen werken aan de ‘fabriek van de toekomst’(RoSF). Noord-Nederland moet daarmee een internationale hotspot van Smart Factories worden. Het RoSF is het grootste fieldlab op de Nationale Smart Industry Agenda. Wij zijn blij met de samenwerking met RoSF, dat zich tijdens Main Industry 2017 zal presenteren en daarnaast ook een adviserende rol speelt bij de organisatie van de vakbeurs. Daar komt bij dat onze accommodatie centraal ligt in Noord-Nederland, het hart van de maakindustrie van deze regio en we hebben dan ook hoge verwachtingen van de nieuwe vakbeurs.”

Main Industry 2017 thema’s

Hoofdthema’s van de industriële vakbeurs zijn onder andere technologie & innovatie, smart industry en Industrie 4.0 evenals installatie en maintenance, waarbij ook het thema energie een voorname plaats krijgt toebedeeld. Main Industry biedt een perfect platform om rechtstreeks te netwerken, inspireren en kennis op te doen. Exposanten komen in contact met nieuwe relaties, leveranciers en producten en hebben een ideale gelegenheid voor relatiebeheer in een goede ambiance. Er is volop ruimte voor alle sectoren binnen de industrie: van industriële innovaties als robotologie tot engineering tot onderhoudstechnologieën & -materialen, van software tot smart industry en van asset management, facility management & veiligheid tot milieutechniek, energiebeheer en duurzaam ondernemen.

Main Industry Noord-Nederland 2017 wordt gehouden op woensdag 8 en donderdag 9 november in de TT-Hall Assen en is beide dagen geopend van 13.00 – 22.00 uur.

Ga naar de website van de industriële vakbeurs

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden