MIX Noordoost 2020

MIX Noordoost 2020 vakbeurs – TIV gaat verder als volledig nieuw concept

De voorbereidingen voor TIV 2019 zijn in volle gang. Beursorganisator Easyfairs heeft de laatste jaren verschillende aanpassingen doorgevoerd in het TIV-concept. Hierdoor heeft de beurs haar rol als verbinder van de technische industrie in Noord- en Oost-Nederland (terug)gepakt. “We hebben door de jaren heen is het beursconcept van TIV meerdere malen veranderd om de markt zo goed mogelijk te bedienen. In 2020 gaan we nog verder en introduceren we een compleet nieuwe titel die volledig aansluit op de wensen van de markt met de naam MIX Noordoost 2020. Omdat we de markt alvast kennis willen laten maken met deze nieuwe beurs introduceren we een aantal nieuwe elementen al tijdens TIV 2019”, zegt Bart Leferink namens TIV.

Tijdens de komende editie van TIV op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg zijn de eerste elementen van MIX Noordoost 2020 al zichtbaar op de beursvloer. Leferink: “Het wordt een editie waarbij we de sterke elementen van TIV combineren met een aantal nieuwe elementen die in de toekomst te vinden zijn op MIX Noordoost 2020. De nieuwe elementen van MIX Noordoost moeten zorgen voor meer beleving voor bezoekers en speelt in op het personeelstekort in de technische sector.”

Technologiestraat en Startersstraat

De MIX-elementen die al geïntroduceerd worden op TIV 2019 zijn de Technologiestraat, de Startersstraat en Werkgever van de toekomst. In de Technologiestraat staan exposanten met de allernieuwste beschikbare technologieën voor robotisering en automatisering die bezoekers kunnen zien, voelen en beleven. In de Starterstraat krijgen startups de kans om tegen een speciaal laag tarief hun product of dienst te introduceren aan de maakindustrie in de regio.

Werkgever van de toekomst

Ook is er een route ‘Werkgever van de toekomst’. Exposanten kunnen zich aanmelden om deel uit te maken van deze route. “Studenten uit Noord- en Oost-Nederland krijgen de mogelijkheid deze route te volgen en zo kennis te maken met potentiele werkgevers en stagebedrijven uit de regio”, aldus Leferink.

Voor dit jaar gaat TIV zich verder profileren als het podium voor de industrie in Noord- en Oost-Nederland. Leferink: “We willen met TIV hét moment creëren waar de industrie uit de regio samenkomt. Een platform waar innovaties, kennis en nieuwe technologieën onderling worden gedeeld en verschillende sectoren van elkaar kunnen leren. Daarnaast moet deze regio ook veel meer op de kaart komen te staan voor investeerders en werknemers en daarin kan TIV een belangrijke rol spelen.”

TIV 2019

De laatste editie van TIV en tegelijkertijd de eerste kennismaking met MIX Noordoost is op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. In aanloop naar TIV maakt beursorganisator Easyfairs meer bekend over (het concept van) MIX Noordoost 2020. Voor de komende editie van TIV verwacht de organisatie meer dan 200 exposanten. Met het grootste gedeelte van het jaar nog voor de boeg, hebben al 75 exposanten zich ingeschreven. Voor meer informatie: www.tiv-hardenberg.nl.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden