Nationale Conferentie Gebouw Automatisering dit jaar in Leiden

Derde editie Gebouw Automatisering

De derde editie van de succesvolle Nationale Conferentie Gebouw Automatisering is dit jaar in CORPUS Congress Centre in Leiden. Bovendien zal de conferentie dit jaar twee dagen omvatten, woensdag 4 en donderdag 5 november 2015. De Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering maakte dit bekend naar aanleiding van de opening van de inschrijving voor bedrijven.

De locatiekeuze past bij het uitgangspunt van de organisatie om ‘de mens’ centraal te stellen bij het toepassen van gebouwautomatisering. De uitbreiding naar twee dagen heeft te maken met de groei van het evenement en de wens om een speciale dag in te richten voor technologische kennisoverdracht.

Focus op de ICT kant van gebouwautomatisering

Na het groeiende succes van de eerste twee edities, respectievelijk in 2013 in het Architectuur Instituut Nai in Rotterdam en in 2014 in Beeld en Geluid in het Mediapark in Hilversum, verwacht de organiserende brancheorganisatie een verdere toename van de belangstelling vanuit de vastgoedwaardeketen. Uit de evaluatie van de 2014 editie kwamen twee punten, die verwerkt zijn in de opzet voor 2015: extra focus op de ICT kant van gebouwautomatisering en meer ruimte voor technologische kennisoverdracht.

De extra focus op ICT heeft er toe geleid dat de thematische subtitel is gehandhaafd, maar er is wel een ICT-achtige toevoeging bij gekozen: ‘bits, bricks & behaviour 2.1’ voor de eerste dag en ‘bits, bricks & behaviour 2.2’ voor de tweede dag.

Deskundigen vastgoedwereld

Het programma voor de eerste conferentiedag zal, net als bij beide eerdere edities, bestaan uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede visionaire vergezichten op onze gebouwde omgeving in de toekomst. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement, energiebedrijven, architecten, gebouweigenaren, facilitair managers en dergelijke.

Technische gebouwbeheerders

Op de tweede dag zullen ook adviesbureaus en technische gebouwbeheerders aan het woord komen, samen met technologen die vertellen welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar wordt. Naar verwachting zal op de tweede dag ook aandacht zijn voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt.

In de komende maanden zal de brancheorganisatie het conferentieprogramma verder invullen en vormgeven, samen met de aangesloten lidbedrijven, partnerorganisaties en andere belanghebbende stakeholders.

Ga naar het event Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden