Nederland op de vakbeurs Hannover Messe 2015

Vertegenwoordiging vakbeurs Hannover Messe 2015

Een groot aantal Nederlandse bedrijven heeft door de jaren heen zijn weg gevonden naar de vakbeurs Hannover Messe. Daar waar in 2012 tachtig Nederlandse standhouders te vinden waren op de vakbeurs zullen er dit jaar meer dan honderdtachtig Nederlandse standhouders zijn. In dit artikel het aandeel van de Nederlandse bedrijven op de Hannover Messe 2015. Waar zijn ze te vinden? En waarom zou je als Nederlands bedrijf op de vakbeurs Hannover Messe je gezicht moeten laten zien?

Waar is Nederland op de vakbeurs Hannover Messe te vinden?

Nederlandse bedrijven zullen op alle tien de themavakbeurzen te vinden zijn, kennende ‘Industrial Automation’, ‘Digital Factory’, ‘Energy’, ‘MobiliTec’, ‘Wind’, ‘Motion, Drive & Automation’, ‘Industrial Supply’, ‘ComVac’, ‘SurfaceTechnology’, en ‘Research & Technology’.

Uit het grote aantal Nederlandse bedrijven dat op de vakbeurs Hannover Messe te vinden is binnen verschillende thema’s kan geconstateerd worden dat de samenwerkingen die in 2014 zijn ontwikkeld (toen Nederland partnerland was) in stand zijn gehouden.

Waarom Nederland op de Hannover Messe 2015?

Op de beurs zal het Nederlandse paviljoen prominent aanwezig zijn met bijna 2000m2. De 2000m2 wordt ingedeeld per thema. Het doel van het Nederlandse paviljoen is te laten zien welke disciplines de Nederlandse maakindustrie kan bieden. En dat is belangrijk volgens Micha van Lin, hoofd Internationaal Ondernemen bij branche-organisatie FME vertelt tegen Metaalnieuws: “De Hannover Messe is het mooiste platform ter wereld om de Nederlandse industrie te presenteren. Door de krachten te bundelen zullen we ervoor zorgen dat de beurs opnieuw Oranje kleurt.”

Bron: Processingprofs.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden