Nederlandse Technologische Industrie sterk vertegenwoordigd op Hannover Messe 2015

Hannover Messe 2015 in trek

In 2014 was Nederland partnerland van de Hannover Messe. Dit partnerschap heeft goed zijn vruchten afgeworpen voor de Nederlandse technologische Industrie. Vandaar dat er dit jaar nog meer belangstelling is voor de twee Holland Paviljoens, die FME voor de High Tech (hal 2)en Energie sector (27) organiseert.

High Tech House

Zo is het Holland High Tech House al helemaal vol, mocht u nog belangstelling hebben, maakt u dit dan zo snel mogelijk aan ons kenbaar. U wordt dan in ieder geval op de reservelijst geplaatst. Gelukkig is er nog goed nieuws voor geïnteresseerd in het Holland Energy House, hier zijn nog enkele vierkante meters beschikbaar!  Ook hier moet u er snel bij zijn, aanmelden is nog mogelijk tot woensdag 10 februari.

Holland High Tech House op Hannover Messe 2015

Op het gebied van industrie is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2014, toen Nederland gastland was, trok deze beurs 5000 exposanten uit meer dan 100 landen met 180.000 internationale bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk programma.

Voor de 2015 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich door middel van het Holland High Tech House voor de vierde maal in hal 2, Research & Technology. We gebruiken de publiciteit en aandacht die Nederland heeft gekregen als Partnerland Hannover Messe 2014 om het succes voort te zetten. India is in april komend jaar het partnerland van de Hannover Messe.

Als Nederlandse hightech bedrijven laten we zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. Voor Hannover Messe 2015 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers.

Holland Energy House op Hannover Messe 2015

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in hal 27, Energy Generation and Storage.

Voor de volgende energie subsectoren is deze beurs de ‘place to be’:

 • Smart Grids
 • District Heating
 • Geothermie
 • E-Mobility
 • Energie Opslag
 • Solar
 • Systeem Integratie
 • Energie Efficiency
 • Bio-energy
 • Wind
 • Infrastructuur
 • Renewables

Ons Holland Energy House heeft naast een collectieve ruimte met een bargedeelte en catering, ruimte voor deelnemers om zich te presenteren. Vanuit een eilandstand zullen wij activiteiten organiseren.

Contacten op hoog niveau

Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Op de Energie vakbeurs op Hannover Messe is de hele waardeketen uit de energiesector aanwezig; van energieopwekking, levering en opslag tot en met transmissie en distributie aan smart grids.

Voor de editie 2015  is een goede locatie in hal 27 gevonden, in de loop van de bezoekers. Holland Energy House heeft een optie genomen op 100 m² in hal 27. De kosten voor deelname bedragen € 895,- per m² all in. Leden van FME betalen een gereduceerd tarief van € 849,- per m2. Deze prijs is een all-in prijs: inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, internet, organisatie, catering, deelnemers bijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Energy House. De minimale stand grootte is 6 m². De m2 van de collectieve ruimte (keuken/opslag en ontvangstruimte) worden verdeeld onder de deelnemers (reken op 2-3 m2 per bedrijf). Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Missievouchers voor startende exporteurs

Startende exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen, kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een missievoucher aanvragen voor een collectieve beursinzending  met een waarde van maximaal  € 1.500,-. De missievoucher is een soort tegoedbon. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier kunt u vinden op de website van RVO.

Extra promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Voor incubators en startende ondernemingen voor wie een gewone deelname nu nog niet mogelijk is, zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Bron: FME

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden