Netwerkevent TechniShow | Ontmoet … agrofood

Technishow en Agrofood

Ging het in maart dit jaar om een ontmoeting productietechnologie-scheepsbouw, dinsdag 3 november draait het om de ontmoeting productietechnologie-agrofood. Als locatie voor de tweede editie van het netwerkevent TechniShow | Ontmoet is gekozen voor Lely in Maassluis, wereldmarktspeler in onder meer landbouwwerktuigen en machines voor de vee-industrie, waaronder volautomatische melkrobots.

TechniShow | Ontmoet is een event van brancheorganisatie FPT-VIMAG, in samenwerking met partner Jaarbeurs, om ketenpartners in de productieketen bijeen te brengen. Op dinsdag 3 november aanstaande ontmoeten bedrijven uit de productietechnologie en agrofood elkaar om samen kennis te delen. Verbinden – verdiepen – verwaarden is het motto.

Twee prominente sprekers uit de agrofood sector gaan dieper in op de ontwikkelingen in de Europese agrofood industrie. Informatie wordt gegeven over markttrends, nieuwe productietechnieken, make or buy beslissingen, outsourcing, smart industry en de verwachtingen voor de toeleverketen. Een rondleiding door de productie en een diner behoren tot de vaste onderdelen van het programma.

Lovende reacties

De reacties op het eerste netwerkevent in maart dit jaar bij IHC Holland galmen nog na. De 75 aanwezigen uit de scheepsbouw en productietechniek waren unaniem in hun oordeel. Uitstekende bijeenkomst. “Goed initiatief om in de keuken te kijken en te horen welke ontwikkelingen er de komende jaren in de scheepsbouw worden verwacht”, aldus een van de aanwezigen. Een andere participant: “Heldere focus. Boeiend en leerzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Chantal Baas, directeur van FPT-VIMAG en Gert Jan Braam, Brand Manager bij Jaarbeurs zijn blij met dergelijke reacties. “Uit de eerste editie blijkt dat het concept aanslaat. Sprekers van niveau, een rondleiding bij een topbedrijf en een fantastisch diner ter afsluiting. Uitstekende randvoorwaarden voor een waar netwerkevent. We zagen dit terug in de waarderingscijfers. De locatie kreeg het cijfer 8.8, de rondleiding een 8.5 en de opzet van het programma werd beoordeeld met een 7.8. Dat zijn cijfers waarmee je thuis kunt komen. We gaan door met mooie dingen organiseren.”

Meer informatie is te vinden via www.technishowontmoet.nl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden