NEW Industries: de industrie gaat een goed jaar tegemoet

Vakbeurs NEW Industries

De Nederlandse economie wint aan kracht en aangezien de industrie zeer conjunctuurgevoelig is, profiteert de sector daar optimaal van. Bovendien zijn de verwachtingen voor de economie van Duitsland, waar veel Nederlandse industriële ondernemers zaken doen, ook positief. De vraag vanuit regio’s buiten de eurozone krijgen een impuls vanwege de lagere euro. Genoeg redenen voor industriële ondernemers om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien meldt ABN-AMRO in het brancherapport. Een beurs als NEW Industries zet kracht bij aan deze ontwikkelingen.

NEW Industries in Evenementenhal Gorinchem

De maakindustrie maakt momenteel de vierde revolutie door. Samenwerken is essentieel voor de industrie van de toekomst. Een beurs is een weerspiegeling van de markt. Beurzen zijn een middel om met elkaar in contact te blijven en de vooruitgang te bespreken. Met de vakbeurs NEW Industries wordt hierop ingespeeld. Deze beurs biedt een podium voor technologische vooruitgang. Een beurs waar innovatieve organisaties elkaar ontmoeten en werken aan fabrieken van de toekomst. De vakbeurs vindt 8 t/m 10 december plaats in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig vindt ook de vakbeurs Engineering Materials plaats; een ontmoetingspunt voor engineers en materiaalleveranciers.

Comitment

Meerdere partijen zien het belang in van een beurs in het teken van technologische vooruitgang. Zo hebben onder andere ESPS, Lenze en The Next Step 3D comitment gegeven aan NEW Industries. Samen met de organisatie maken zij zich hard om een hoogwaardig kennis- en netwerkplatform te realiseren. Ook Koninklijke Metaalunie draagt, met het initiatief Teqnow, bij aan deze doelstelling. Teqnow is opgericht om de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb te vergroten en te stimuleren. Teqnow adviseert over de technologie-toepassingen en helpt bedrijven bij het vinden van de juiste partners. Dat kunnen bedrijven zijn om mee samen te werken of kennisleveranciers zoals faculteiten van universiteiten en hogescholen, of kennisinstellingen zoals Frauenhofer Institut en TNO.

Deelnemen

Ook de beursorganisatie staat niet stil als het gaat om technologische vooruitgang. Alle beurzen zijn tegenwoordig eenvoudig online te reserveren. Het is nog mogelijk om aan te sluiten als standhouder tijdens NEW Industries. Deelnemen gaat onder de welbekende Full Service Formule van Evenementenhal. De standbouw, catering, parkeren en uitnodigingsservice zitten bij de prijs inbegrepen. Dit betekent dat de exposant volledig wordt ontzorgt, zodat hij zich tijdens de beurs kan bezighouden met de bedrijfsdoelstellingen. Door de samenwerking die de beursorganisatie heeft met Vision & Robotics, ontvangt de exposant in aanloop naar de beurs nog eens extra aandacht in verschillende uitingen. Daarnaast wordt een special vervaardigd die inspeelt op de actualiteiten.

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/newindustries

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden