Nieuw op Empack en Label&Print: de InnovatieRoute

Innovaties op Empack en Label&Print

De belangrijkste reden voor professionals om een vakbeurs te bezoeken: nieuwe ontwikkelingen vinden en op de hoogte blijven van de laatste innovaties. Empack en Label&Print staan elk jaar weer vol met innovaties die de verpakkingsketen vooruit brengen. Reden voor de organisatie van Empack en Label&Print om samen met haar deelnemers de belangrijkste innovaties uit te lichten in de InnovatieRoute.

Maar liefst 50 deelnemende bedrijven tonen hun innovaties op 15 en 16 april aanstaande in de Brabanthallen. Een teken dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om sneller, beter en verantwoorder te verpakken. Op de plattegrond en showvloer zijn deze exposanten eenvoudig terug te vinden voor de bezoekers en op de website is uitgebreide informatie te vinden over de op de vakbeurzen gepresenteerde innovaties. Bezoekers kunnen zo hun beursbezoek optimaal voorbereiden.

Verpak je kansen met innovaties en topsprekers

Empack en Label&Print zijn er om de Nederlandse verpakkingsketen te stimuleren en faciliteren. Nieuwe bedrijfskansen ontstaan uit innovaties, nieuwe samenwerkingen en inspiratie. Naast de InnovatieRoute en de exposanten vindt de verpakkingsketen er daarom een hoogstaand seminar programma. Experts, topsprekers en speciale gast Erben Wennemars, brengen inspiratie en geven het publiek concrete handvatten voor een groeistrategie en/of kostenbesparingen voor verpakken. 40 seminars over 2 dagen brengen actuele en waardevolle onderwerpen als biobased packaging, personaliseren met print, webretail packaging, printed electronics en verduurzaming van de verpakkingsketen. Het volledige programma is te vinden op www.empack.nl.

De 13e editie van de grootste verpakkingsbeurs van Nederland

Empack de grootste en leukste verpakkingsbeurs van Nederland opent op 15 en 16 april in de Brabanthallen haar deuren. Wilt u besparen op verpakken of juist meer toegevoegde waarde leveren met uw verpakking? Op de jaarlijkse vakdagen voor de verpakkingsindustrie komen professionals samen voor het nieuwste op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en –diensten.

 

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden