Nieuwe vakbeurs Amsterdam Security 2017

Vakbeurs Amsterdam Security 2017 voor security professionals, IT specialisten en bestuurders

Met de lancering van Amsterdam Security speelt RAI Amsterdam in op de ontwikkelingen in de security markt. Het nieuwe internationale event richt zich op bedrijven, organisaties en overheden die op zoek zijn naar veiligheidsoplossingen. Deze eindgebruikers, zoals vliegvelden, grootwinkelbedrijven, de transportwereld en publieke veiligheid, herkennen hun specifieke veiligheidsvraagstuk niet op traditionele vakbeurzen. Amsterdam Security is een nieuw type event gericht op het creëren, faciliteren en vernieuwen van waardevolle ontmoetingen. De eerste editie van Amsterdam Security vindt plaats van 31 oktober t/m 2 november 2017 in RAI Amsterdam, Nederland.

Verandering in de markt

Beveiligingssystemen worden complexer onder andere door de enorme groei van IT-toepassingen. Hierdoor zoeken aanbieders/fabrikanten steeds vaker direct contact met de eindgebruikers van beveiligingsoplossingen. Een andere verandering in de markt betreft de beslissingsstructuur. Niet alleen de securityprofessional speelt een rol bij de beslissing over systemen, maar ook de IT-professional. Maar hoe ontmoet de fabrikant/aanbieder van veiligheidsoplossingen deze beslissers bij de eindgebruikers? De traditionele grote vakbeurzen zijn veelal product en techniek gedreven. De eindgebruiker herkent zijn specifieke veiligheidsvraagstuk hier niet en zoekt bovendien meer naar oplossingen.

Waardevolle ontmoetingen

Amsterdam Security 2017 biedt drie dagen lang een veelheid aan simultaan verlopende  keynotes, lunchmeetings, round tables, matchmakings, market visions en netwerkgelegenheden. Gericht op het creëren van waardevolle ontmoetingen. Naast het hoofdthema ‘IT en security’ gaat veel aandacht uit naar specifieke veiligheidsvraagstukken in ‘verticale’ markten als de transportsector, kritische infrastructuren, openbare veiligheid, retail etc. Virtuele middelen ondersteunen de fysieke ontmoetingen, voor, tijdens en na het event. Zoals ASEC TV, online video, social media en Visit Connect, een vernieuwend systeem om online contacten vast te leggen en te onderhouden.

Founding partners

Het programma van Amsterdam Security 2017 komt tot stand in nauwe samenwerking met kennisinstituten, aanbieders en afnemers van veiligheidsoplossingen. De aanbieders worden vertegenwoordigd door de zogenaamde founding partners in een advisory board. Deze board controleert en monitort het concept van Amsterdam Security, de hoofdthema’s en keynotes van het plenaire programma en adviseert bij het toegesneden programma voor de verticals. De founding partners vormen een afspiegeling van de markt: system integrators, fabrikanten, IT-bedrijven en aanbieders van veiligheidsdiensten.

Bekijk de vakbeurs Amsterdam Security 2017

Co-locatie met SSA

Amsterdam Security 2017 vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Safety Security Amsterdam (SSA): de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs komen alle betrokkenen uit het veiligheidsdomein samen: installateurs, system integrators, distributeurs, adviseurs, security managers, eindgebruikers en vertegenwoordigers van de publieke sector (als politie, brandweer, overheid). Het expositieprogramma omvat producten en oplossingen op het gebied van CCTV & Surveillance, Access Control, IP Networks & Integrated Systems, Home automation, Life Safety / Fire Prevention en Cyber Security. In 2015 bezochten 8.000 professionals de vakbeurs.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden