Offshore Wind: industrie zonder grenzen

Offshore Wind Conference

Duurzame energie speelt een onmisbare rol bij het voldoen aan de stijgende vraag naar energie. De zesde jaarlijkse Offshore Wind Conference (OWC) richt zich op het ‘bouwen van een industrie zonder grenzen’. Als de offshore windindustrie zijn potentiële groei weet te realiseren, moet de industrie de grenzen overschrijden: geografisch, in de wetgeving en mentaal.

Tijdens de Offshore Wind Conference op 12 oktober 2015 in Amsterdam RAI zullen meer dan twintig sprekers en meer dan honderdvijftig professionals uit de industrie bespreken hoe het wegnemen van belemmeringen kan leiden tot verdere groei van de industrie.

Het programma zal vragen stellen over de nationale benaderingen om de ontwikkeling van windparken te verhogen. Zakelijke leiders uit alle schakels van de keten zullen ingaan op hetgeen nodig is om een internationale visie en ambitie voor grootschalige offshore windenergie inzet te creëren.

Offshore Wind Conference

Tijdens de conferentie zal in de plenaire en parallelsessies een aantal zaken worden gesproken hoe internationale samenwerking in de offshore windindustrie moet worden aangepakt. Tijdens de plenaire openingssessie zullen mogelijke manieren om verder te kijken dan de grenzen worden gepresenteerd. Er zal worden gesproken over leren uit de olie- en gas industrie, over de eerste stappen richting een gekoppeld net offshore en over de planning en ontwikkeling van gebieden voor offshore energie.

Voor en na de netwerklunch kunnen deelnemers kiezen parallelsessies over internationale ruimtelijke ordening offshore, Operations & Maintenance, Health, Safety and Environment, financiering en verzekeringen en (haven) logistiek.

De plenaire slotzitting bestaat uit een discussie over optimaliseren van de internationale samenwerking tussen de verschillende belanghebbenden in de offshore windindustrie.

Wie zich inschrijft voor de Offshore Wind Conferentie krijgt automatisch toegang tot de Offshore Energy Exhibition & Conference 2015 (OEES), vakbeurs voor alle facetten van offshore energie, op 13 en 14 oktober in Amsterdam RAI.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden