Open bijeenkomst energieopslag 22 mei

Event energieopslag

Energieopslag staat volop in de belangstelling. Afgelopen week is de Routekaart Energieopslag 2030 gepresenteerd. Energy Storage NL (ESNL), een initiatief van het FME Cluster Energy, gaat nu doorpakken met het opzetten van concrete business cases voor de komende paar jaar. Het bestuur van Energy Storage NL nodigt leden van harte uit voor de bijeenkomst op 22 mei 2015.

Gastheer is het ESNL-bestuurslid Franc Mouwen van PARKID. Voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden, kun je terecht op de website van Energy Storage. Deelname is deze keer gratis en open voor alle partijen die serieus aan de slag willen met energieopslag. Aanmelden is verplicht. Er zijn geen kosten aan verbonden voor FME-leden.

Mocht je verhinderd zijn om deel te nemen en toch actief betrokken willen worden bij ESNL, meld je dan aan als deelnemer.

  • Open Bijeenkomst Energy Storage NL
  • 22 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • ESA-Business Incubation Centre in Noordwijk

Onder meer de lezing Routekaart Energieopslag 2030, What’s next?

Op 21 april jl. is de routekaart energieopslag 2030 gepresenteerd door de Topsector Energy. Deze routekaart geeft globale indicaties voor kansrijke opslag-technologieën in de komende 15 jaar. Maar hoe kunnen bedrijven op de korte termijn kansen creëren en verzilveren? Dat is de centrale uitdaging waar Energy Storage NL zich de komende tijd op wil richten. Met de aanwezigen willen we een volgende stap zetten in deze aanpak. Onderdeel is het opstellen van een zgn. ESNL Industry Roadmap met een horizon van maximaal 3-5 jaar die de concrete kansen inzichtelijk maakt en een leidraad vormt voor onze lobby in het wegnemen van belemmeringen in marktmodel en wetgeving.

Aanmelden kan hier

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden