Na Londen en Amsterdam nu ook Packaging Innovations Brussel

Packaging Innovations Brussel

Na succesvolle edities in Londen en Amsterdam, organiseert Easyfairs op 25 en 26 november 2015 voor het eerst Packaging Innovations Brussel. Het event vindt plaats in Paleis 10 van Brussels Expo. Topsprekers en enthousiaste exposanten met innovatieve technieken, materialen en designs van verpakkingen en productpresentatie, vormen het hart van dit unieke B-to-B Packaging Innovations Brussel event. De exclusieve catering en inspirerende omgeving maken het verhaal compleet. Easyfairs creëert hiermee voor het eerst in Brussel een uniek platform voor verpakkingsspecialisten, marketeers, designers en brand owners.

Nieuwe mogelijkheden om de klant te winnen op Packaging Innovations Brussel

Meer dan 60% van de aankoopbeslissing wordt op het point-of-sale gemaakt. De juiste verpakking of display zorgt voor meer verkopen en een concurrentievoordeel. De bezoeker mag zich op deze eerste editie aan een breed aanbod van innovaties in verpakking en productpresentatie verwachten. In de diverse Masterclasses geven experts en voorlopers uit de branche inzichten in de nieuwste trends en de toekomst van deze sector.

Thema’s als neuromarketing, intelligente verpakkingen en verpakkingsontwerp op het hoogste niveau in de competitieve luchtvaartsector, komen aan bod op de Packaging Innovations Brussel. Voor diegenen die nog net iets meer uit hun bezoek willen halen, is er een high level en exclusief (betalend) conferentie programma waarin gespecialiseerde topics nog verder worden uitgediept. Het volledige programma van de masterclasses en de conferentie is terug te vinden op de website van Packaging Innovations Brussel.

Exclusief marketing en design

Op Packaging Innovations Brussel wordt vooral de creatieve geest gevoed. Het is dan ook hét event voor marketeers, designers en merkeigenaren in België en Nederland. Zij krijgen gratis toegang tot Packaging Innovations t.w.v. € 150. De exclusieve catering en inspirerende omgeving zorgen voor de juiste creatieve setting.

Gelijktijdig met Empack, dé verpakkingsbeurs van België

Evenementen organisator Easyfairs verzorgt momenteel 32 verpakkingsevenementen in 11 landen. Op 25 en 26 november is Brussel het kloppend hart van de Belgische verpakkingscommunity. Packaging Innovations Brussel wordt namelijk gelijktijdig georganiseerd met Empack, dé verpakkingsbeurs van België. Ook daar geven meer dan 180 exposanten en een vaktechnisch seminarie programma de nieuwste innovaties en inzichten in verpakking. De ‘place to be’ voor elke professional die met de techniek van verpakken of verpakkingen te maken heeft. Bezoek aan Empack is gratis, mits online registratie vooraf. Dat kan op www.empack.be, waar ook alle informatie over deze vakbeurs voor de verpakkingsindustrie te lezen is.

Informatie over Packaging Innovations Brussel

De normale toegangsprijs voor Packaging Innovations is € 150. Voor verpakkingsspecialisten, marketeers design specialisten en brand owners is de toegang gratis.

Ga naar de website van Packaging Innovations Brussel

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden