Partnerland Hannover Messe 2016 is VS

Partnerland Hannover Messe

President Barack Obama ziet de versterking van de Amerikaanse industrie als een belangrijke nationale prioriteit. De Amerikaanse industrie moderniseert in rap tempo, waarbij de digitale integratie van productieapparatuur onstuitbaar in opmars is.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat VS partnerland Hannover Messe 2016 is.

Partnerland Hannover Messe nieuwe dimensie

In de afgelopen jaren heeft de Hannover Messe in toenemende mate de handelsbetrekkingen met de VS aangetrokken. Nu de VS Partnerland Hannover Messe is voegt dit een nieuwe dimensie toe aan deze speciale relatie.

In de Noord-Duitse stad Hannover, zal de Verenigde Staten zich presenteren als producent en exporteur van hoge kwaliteit en wereldwijd concurrerende producten. De Amerikaanse president Obama heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat de Verenigde Staten ook buitenlandse investeringen verwelkomt – een verlangen dat wordt onderstreept door een verbeterd investeringsklimaat, nieuwe infrastructuur en onderwijs en opleidingsprogramma’s in de VS. Juist daarom is een Partnerland Hannover Messe op zijn plaats.

Focus

De primaire focus van de campagne partnerland Hannover Messe zal bestaan uit energie-efficiëntie en de productie van energie, state-of-the-art technologie, onderwijs en voortgezet onderwijs, alsmede om internationale handelsbetrekkingen te bevorderen.

Meer informatie over VS Partnerland Hannover Messe vindt u hier.

Hannover Messe

De Hannover Messe is één van de grootste technische vakbeurzen. Ze wordt elk voorjaar gehouden in Hannover (Duitsland). Er staan ongeveer 6000 exposanten en er komen ruim 200.000 bezoekers. De Hannover Messe ging van start in 1947 door een regeling van de Britse militaire regering om de economische vooruitgang in het naoorlogse Duitsland te stimuleren.

In de jaren tachtig leidde de groeiende informatica- en telecommunicatie-industrie er toe dat de organisator Deutsche Messe AG de beurs opsplitste. De CeBIT is een succesvolle spin-off van de Hannover Messe dat zich volledig richt op de IT industrie.

Tegenwoordig richt de beurs zich op robotica, industriële automatisering, productie automatisering, factory automation, motion control, aandrijvingen en besturingen, etc.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden