Platform voor verpakkingsdesign keert terug op Packaging Innovations

Toonaangevend wereldwijde platform voor verpakkingsdesign keert terug op Packaging Innovations

Pentawards is terug! De exclusieve samenwerking die is opgestart in 2018 krijgt hiermee een vervolg op 17 en 18 november 2021 tijdens Packaging Innovations in Taets Zaandam. Beide dagen worden winnende (inter)nationale ontwerpen van de prestigieuze Pentawards tentoongesteld en op donderdag 18 november vindt de Pentawards Conference plaats.

Thema conferentieprogramma: deconstructed design

De helden van verpakkingsdesign willen graag samen met jou de toekomst van het design toelichten, discussiëren, ontdekken en de huidige formules verder onderzoeken. Hoe kunnen we uitdagingen overwinnen en er een succesvol project van maken? Welke middelen kunnen ons helpen om van een idee een succesproject te maken? En hoe kunnen we onszelf het beste voorbereiden voor de toekomst in een tijd waar het consumentenprofiel constant veranderd?

SGK, Colgate en Diageo

Pentawards winnaar SGK, Colgate en Diageo zijn de headliners van de middag. Silke Bochat, Head of Design Colgate, heeft gewerkt voor de grootste Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en non-FMCG organisaties bedrijven die we kennen; PepsiCo, Vodafone en Mars. Steve Honour, design leader van Diageo, heeft de leiding over de creatieve merkbeleving en verpakkingen van de grootste drank- en biermerken van de wereld, waaronder Guinness, Smirnoff, Captain Morgan en Hop House 13.

Adam Ryan, Head of Pentawards, kijkt ernaar uit om weer terug te keren in Nederland. “Naast de creatieve helden die ons zullen vergezellen op het podium, kijken we ernaar uit om een aantal van de winnende inzendingen van 2021 met jullie te delen in de Pentawards Expositie. Voor deze 15e editie van de Pentawards hebben we ruim 2.000 inzendingen uit meer dan 60 landen, verspreid over vijf continenten, mogen ontvangen. Ik sta altijd versteld van hoe hoog het niveau van onze winnaars zijn, en dat is dit jaar niet anders. We kijken ernaar uit om een tiental hiervan met jullie fysiek te delen”, aldus Ryan.

Bezoek de winnende verpakkingsontwerpen van 2021

De Pentawards Expositie brengt opnieuw een tiental winnende designs fysiek bij de bezoekers onder de aandacht. Dit zorgt voor de unieke kans om een wereldwijd perspectief van de beste en meest creatieve prestaties van dit jaar te krijgen. Tevens maken bezoekers kans om ‘The Package Design Book 6’ te winnen door te stemmen op jouw favoriete design van onze tentoonstelling. Het boek, uitgegeven door Taschen, bevat alle winnende Pentawards inzendingen van 2019 en 2020.

Praktische info

Packaging Innovations is op 17 en 18 november 2021 te bezoeken in Taets Zaandam.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden